ایشون در این خونه زندگی نمیکنه و خالیه، مستثنیات دین محسوب میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۴ #18338343

سلام من خونه شوهرمو برای توقیف و ارزیابی در اداره اجرا ثبت گذاشتم، ایشون یدونه خونه کلا داره ۴۶ متره در نظام اباده و مهریه ی من ۱۲۴ تا سکه است، ایشون در این خونه زندگی نمیکنه و خالیه، عضو مستثنیات دین میشه؟ میتونه از توقیف در بیاره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر منزل دیگری نداشته باشند با اعتراض ایشان مستثنیات دین محسوب شده و رفع توقیف می شود

با سلام
اگر صرفا همین ملک را داشته باشد جزو مستثنیات دین خواهد بود
هر در جای دیگری زندگی میکند که شاید دلایل خاص خود را داشته باشد که نهایتا به نظر دادگاه خواهد داشت

با سلام
از یک طرف فرمودید فقط همین یک خانه را دارد. اظ طرفی هم این خانه خالی است... پس کجا زندگی می کند؟
البته با توجه به متراژ کم و سایر شرایط که احتمالا به آن متوسل خواهد شد، بتواند این خانه جزء مستثنیات دین معرفی نموده و رفع توقیف نماید. ضمنا شما هم برای اثبات ادعایتان و جلوگیری از رفع توقیف ، برای خالی بودن ملک دادخوست فوری تامین دلیل بدهید

سلام. اصولا این خانه جز مستثنیات دین محسوب می شود

با سلام
بسته به نظر قاضی دارد. می توانید خالی بودن خانه را ابتدا تامین دلیل نمایید.

با سلام
با توجه به تخلیه وبلا استفاده بودن ملک اول بالذات ملک جز مستثنیات دین تلقی نخواهد شد چرا که اگر جز مستثنیات باشد باید از ان استفاده نماید وبلا استفاده نمودن ملک از مصادیق عدم نیاز مالک تلقی خواهد شد ولذا میتوانید انرا توقیف نمایید

با سلام
در صورتیکه فقط همین ملک مسکونی را داشته باشند با تشخیص مرجع قضایی ممکن است جزء مستثنیات دین محسوب گردد