عدم همکاری همسایگان در ایزوگام پشت بام آپارتمان چگونه پیگیری گردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۷۱۰ #18312157

واحد مسکونی اینجانب در طبقه ۴ یک مجتمع مسکونی قرار گرفته بدلیل خرابی آسفالت پشت بام از ۱۲ همسایه ۴ نفر از همسایگان در تعمیر آن امتناع کرده و اعلام داشته اند که چون طبقه آخر است به ما ربطی ندارد و در پرداخت پول مشارکت نمیکنند و چون بنده در طبقه چهارم هستم آب مخزن مستقیما وارد خانه شده باعث خرابی سقف گردیده است به طوری که هر آبی که در پشت بام باشد مستقیما وارد خانه ما میگردد و آن هم نه به صورت نم و رطوبت مانند شیر آب در سقف. و موجب خرابی وسایل نیز میگردد لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید از طریق مرجع قضایی اقدام کنید

سلام
در صورتیکه ضرورت دارد میتوانید پرداخت نمایید و سپس از سایر همسایگان مطالبه نمایید یا از ابتدا از طریق قضایی مسئله را پیگیری نمایید.

می توانید شخصا اقدام به رفع خرابی نموده و نسبت به سهم واحدهای امتناع کننده از پرداخت سهم خود ، مبادرت به طرح دعوی مطالبه در شورای حل اختلاف نمائید .