چطور میشه به اطلاعات ملکی مرحوم دسترسی داشت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۷ #18301892

سلام پدر بزرگ من در سال ۶۲ فوت کردند و بعد به علت عدم حضور فرزندان (۶ فرزند ذکور متاهل) و زندگی در تهران یکی از عموها به بقیه پیشنهاد داد که زمین های پدریشون رو به عنوان اجاره به برادر همسرش بدهند و یک نوشته‌ای هم تنظیم کردند که فقط سه نفر از ۶ نفر اون رو امضا کردند و بجای بقیه هم امضا کردند و فقط شفاها گفتند که کار تمومه. به علت اعتماد بینشون اونها هم پیگیر نشدند پدر بنده و بقیه به ترتیب فوت کردند و فقط یک نفرشون باقیه .حالا خواستم بدونم که اولا چطور میشه به اطلاعات ملکی مرحوم دسترسی داشت و شنیدم که اون مستاجر (برادر همسر عمو) فوت کرده و وراثش درصدد بهره مندی از ارثیه پدرشون هستند .جالب اینه که زن عموی من ادعا کرده که برادرش در تقسیم ارثیه پدرشون هم حقشون رو ضایع کرده چطور میشه هر چه زودتر به اسناد ملکی که در قاب نسق هستند دسترسی داشت؟ و به عنوان ورثه پدرم درخواست حقم شوم بقیه ورثه عموها هم مطیع بنده هستند. در صورت نیاز به اطلاعات کاملتر بفرمایید تماس بگیرم متشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر سند ماکیت ندارید از شورا حل اختلاف درخواست تامین دلیل کنید

نیاز به توضیحات بیشتر می باشد ولی در حالت کلی ابتدا باید نسبت به دریافت گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید و اگر به اسناد مالکیت دسترسی ندارید ازطریق شورای حل اختلاف در خصوص تامین دلیل اقدام نمایید.