دیه در حادثه ناشی از کار تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۴ #18267924

با سلام
بنده استخدام یک شرکت خصوصی ساختمانی هستم و جوشکار، روی داربست در ارتفاع نیاز به فرز شد، فرز کسی دیگر که در ساختمان بود و دکمه روشن خاموش آن اصلا معلوم نبود گرفتم و چون جایی نداشتم روی پایم گذاشتم و اقدام به وصل کردن دو شاخته فرز به پریز برق کردم، غافل از اینکه دکمه فرز روشن بوده.
به محض اینکه به برق زدم متاسفانه روی ران راستم کامل بریده شد و ران و ماهیچه و رگ را برید.
این کار در روز تعطیل رسمی و به اصرار کارفرما و تعجیل ایشان صورت گرفت.
حال آیا دیه تعلق می گیرد یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با توجه به توضیحات فوق و دستور کارفرما در روز تعطیل دیه به شما( کارگر) تعلق می گیرد

سلام باتوجه به تقصیر خودتان مبنب بر عدم رعایت اصول ایمنی که به ضرر خودتان اقدام نمودید بعید می دونم بازرس کار و آتش نشانی صدرصد کارفرما را مقصر تشخیص بده

سلام .با توجه به تقصیر کارفرما مبنی بر کار در روز تعطیل و عدم رعایت احتیاط امکان مطالبه دیه از ایشان وجود دارد

با سلام
ضمن آرزوی سلامتی برای شما دوست عزیز به عرضتان می رسانم که شما می توانید با طرح شکایت ایراد صدمه بدنی غیر عمد حین کار علیه کارفرمای خود در دادسرایمحل کار خود که محل وقوع حادثه می باشد اقدام کنید تا پس از ارجاع به پزشکی قانونی با بررسی پرونده بالینی و جراحی شما و معاینه میزان دیه و ارش آن در خصوص نقص شما تعیین و پس از ارجاع به کارشناس جهت تعیین میزان قصور کارفرمای شما اتخاذ تصمیم میگردد