اتهام قذف در پیامک موجب سوپیشینه یا حبس می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۷ #18265577

با سلام خدمت وکلای محترم...خواهش میکنم لطف بفرمایید و جواب سوال مرا بدهید چون خیلی گرفتارم.
بنده چندی پیش در پیامکی به شخصی که با او دعوا داشتم و به هم فحش میدادیم, حرفایی زدم که اولا نمیدونستم قذف چیه چون آن زمان با این واژه اشنا نبودم و او را به فحش هایی که در کوچه بازار در درگیری ها داده میشود دادم. دوما در صورتی که او هم متقابلا به من فحش های متقابل داد. و حتی در در نزاع فیزیکی فحش ناموسی به من داد که به این خاطر عصبانی شدم و در پیامک به او این حرفارو زدم. ضمنا او در پیامک بابت حرفی که به مادرم زده ابراز ناراحتی کرده.
ایا حرفای من قذف حساب می شود؟ در صورت اثبات مجازاتش چیست و ایا سوپیشنه میخورد؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در صورت اثبات، به ۸۰ ضربه شلاق و بلی در سوء پیشینه ثبت میگردد

قذف عبارت است از این که به مرد یا زنی نسبت زنا یا لواط زده شود به طوری که نتوان آن را با دلیل و مدرک شرعی ثابت نمود . حال اگر اهانت های شما در این چارچوب تعریف می شود ، در صورت شکایت مقذوف محکوم به حد قذف که ۸۰ ضربه شلاق است خواهید شد . البته درج در سوءپیشینه منوط است به اثبات موضوع در دادگاه و صدور حکم بر علیه شما .