من که بیمه کامل دارم چرا باید مبلغی دوباره از خودم پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۲ #18238709

با سلام
یک سال پیش با یک موتور سوار تصادف کردم که بنده مقصر شناخته شدم بعد از یک سال که برای تکمیل پرونده و جمع آوری مدارک از جمله اصالت بیمه و غیره پرونده به دادگاه نهایی رفت و برای من احضاریه صادر شد و مراجعه نمودم و طرف موتور سوار هم حضور داشت پس از مراحل اداری و دادن امضا نهایی برای دریافت دیه از بیمه همزمان شخص موتور سوار دادخوست جدیدی ارائه نمود مبنی بر تقاضای مبلغی غیر از مبلغ بیمه و مقداری نامه پزشکی و رسید دستگاه پوز نیز ارائه کرد. که منشی دادگاه گفت فعلا پرونده بیمه تمام شده ولی برای پرونده مازاد بر بیمه ماه آیندخ احضار میشوید خواستم بدونم من که بیمه کامل دارم چرا باید مبلغی دوباره از خودم پرداخت کنم.. اگر ایشان حقشان هست چرا بیمه یا پزشک قانونی به آن ترتیب اثر ندادن ممنون میشم راهنمایی فرماید با کمال تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیئت عمومی دیوان عالی کشور در رای وحدت رویه شماره ۶۱۹ مورخ ۶/۸/۷۶ حکم به خسارت جسمانی مازاد بر دیه را جایز نمی داند  اما در رای اصراری ۶- ۵/۴/۱۳۷۵ حکم به خسارت مازاد بر دیه را قابل قبول دانسته است.

با وجود این، مشهور فقها آن را جایز نمی دانند و در خصوص هزینه های بیمارستانی، دارو و درمان نیز اختلاف نظر وجود دارد، گرچه ،حکم به پرداخت هزینه های مازاد بر دیه بیمارستانی، دارو و درمان به عدالت و انصاف نزدیکتر است.