با خرید امتیاز وام این مشکلات برایم به وجود آمده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۹ #18191777

بنده نیمه اول مهرماه سال جاری (تقریبا ۷ مهر ماه) از طریق "سایت دیوار " برای خرید امتیاز وام اقدام کردم و آگهی که با شماره موبایل ------- درج شده بود دیدم و با ایشان تماس گرفتم. شرایط مالی و مشکلات مالی خود را کاملا به ایشان توضیح دادم و خواستار وام ۳۰ میلیونی شدم
ایشان گفتند امتیاز وام ۳۰ میلیونی را به قیمت ۳ میلیون میفروشند (۵۰ را ۵ و ۸۰ را ۸ و ...) و به ازای هر ضامن هم ۲ میلیون میگیرند و هزینه های انتقال و بقیه امور مربوط به وام را یک میلیون اعلام کردند.

صاحب آگهی خود را آقای "-------------" معرفی کرد و شماره کارت--------------را جهت واریز مبالغ برای انجام امور وام دادند. و در پاسخ سوال بنده گفتند امتیاز کارهای وام را در تهران انجام میدهند و سپس به قزوین انتقال میدهد

طبق صحبتهای اولیه (و کاملا دقیق) صورت گرفته بنده به ایشان گفتم در حال حاضر به دلیل مشکلات مالی پیش آمده توان پرداخت ۶ میلیون را ندارم و تا کمتر از یک ماه نیاز به وام دارم. ایشان گفتند با دو سه میلیون کار وام را در عرض کمتر از یک ماه انجام میدند و بقیه هزینه های وام را از وام کسر میکنند
بعد از واریز یک میلیون تومان به کارت بانکی ایشان (طی سه بار انتقال) ایشان شماره کارت شخص دیگری را دادند (----------------------) و گفتند ایشان ضامن هستند و باید هزینه ضمانت به ایشان فرستاده شود وگرنه کار وام نمیتواند پیگیری شود و به محض واریز مبلغ کار وام تمام میشود.
بنده طی چند بار واریزی مبلغ ۲ میلیون به ایشان فرستادم.
ولی پس از واریز، آقای____ گفتند باید یک میلیون دیگر هم واریز شود.
و در جواب بنده که صحبت بنده با شما اینگونه نبوده و قرار دیگری داشتیم گفتند اگر میخواهید کار وام انجام شود باید مبالغ را واریز بکنید و این شرایط را از سرپرستی و شعبه قبول نمیکنند و گفتند هزینه های وام که ۱۶ میلیون تومن است باید تا ۶ میلیون پرداخت بکنید و بعد از واریز تا سقف ۶ میلیون گفتند باید حداقل نصف پول (۸ میلیون) را بدهید تا وام پرداخت شود و بقیه مبالغ را از وام کم میکنند. و زمانی که تا سقف ۸ میلیون پرداخت شد گفتند از شعبه قبول نمیکنند و کارشناس امضا نمیکند و باید تا ۱۶ میلیون کامل پرداخت بکنید تا بعدا پیامک تعیین شعبه ارسال شود و به شعبه تعیین شده در قزوین مراجعه بکنید و افتتاح حساب انجام بدهید و وام را به حساب شما بریزند
(و در پاسخ به سوال بنده که چه مبلغی برای افتتاح حساب لازم هست؟ گفتند با ۵۰ هزار تومن انجام میشود)

بنده به ایشان گفتم همچنانکه از اول با شما صحبت کرده بودم بنده توانایی پرداخت این مبالغ را ندارم ولی ایشان جواب دادند "دست من نیست و من نمیتوانم کاری بکنم. اگر وام را میخواهید باید پرداخت کنید وگرنه باید منصرف بشوید تا پرونده شما بایگانی شود و در صورت انصراف باید منتظر باشید تا شخص دیگری پیدا شود و جایگزین شما شود و مبالغ را پرداخت کند تا به مرور مبالغ را به شما واریز کنیم که تقریبا دو ماه طول میکشد"

بنده به ایشان گفتم نامه انصراف و عودت وجه را بزنید. که دو سه روز بعد اطلاع داند با توجه به اینکه کارشناس امضا کرده و از شعبه خارج شده است و به سرپرستی رفته است امکان انصراف وجود ندارد و پروند به هرحالت تعلیق درمیاد تا زمانیکه دوباره امکان پرداخت وجه داشتید ادامه کار پرداخت وام انجام شود

بنده مجبور شدم بقیه مبالغ را جور کنم و تا سقف ۱۶ میلیون را واریز کنم. که بعد از اتمام واریز تمام هزینه ها، ایشان گفتند رئیس امور شعبات میگویند باید ۶ میلیون جهت افتتاح حساب واریز شود تا افتتاح حساب را در تهران انجام بدهند و سپس تعیین شعبه شود و برای قزوین فرستاده شود.

و در جواب بنده که شما قبلا گفته بودید افتتاح حساب توسط شخص بنده و بصورت حضوری در قزوین با ۵۰ هزار تومن انجام خواهد گرفت گفتند: آقای جلالی استعلام گرفته و میگوید شما هیچ سند ملکی یا خودرو و یا جواز شغلی ندارید بخاطر همین باید ۶ میلیون برای افتتاح حساب واریز کنید تا شرایط اخذ وام را داشته باشید که بنده به ایشان گفتم من از روز اول شرایط خود را به شما گفته بودم و ادعای داشتن هیچگونه سند و ملک و جواز و سرمایه ای نکرده بودم پس الان این حرف درست نیست.

ایشان جواب دادند یا باید انصراف دهید و یا مبلغ را به کارت خانم ------------- واریز کنید.

بنده مبلغ دو میلیون تومان جور کردم و به ایشان پیام فرستادم : "من ۲ میلیون تومان جور کردم لطفا باهاشون صحبت کنید و از طرف من ازشون خواهش کنید بزرگواری بکنن و با همین مبلغ افتتاح حساب انجام بدهند و چهار میلیون باقی مانده را تا زمان تسویه اقساط مسدود نگه دارند." ایشان جواب دادند "اوکی بزن" بنده برای اطمینان دوباره پیام فرستادم "باهاشون صحبت کردید؟" که ایشان جواب دادند: "میگم بزن"

و فردا صبح که از ایشان پیگیری شدم چرا پیامک تعیین شعبه برای بنده ارسال نشده؟ بعد از چند ساعت پیام فرستادند ۴ میلیون دیگر را واریز کن که دوباره پیام دادم و پرسیدم پس برای چی دیشب گفتید اوکی بزن؟ که تماس گرفتند و گفتند چون در حال رانندگی بودند پیامک را اشتباه متوجه شدند و باید ۴ میلیون دیگر واریز شود
بنده گفتم پس نامه عودت وجوه واریزی (۱۸ میلیون) زده شود
که روز بعد پس از تماسهای مکرر بنده و سوال پیامکی که خانم ------------ پولو براشون انتقال دادن و روند پرونده در چه مرحله ای هست؟ پیامک فرستادند و گفتند "خانم _____ کربلا رفته اند و باید ۶ میلیون را برای افتتاح حساب بدهید تا زمانیکه خانم ___ از کربلا برگشت ۲ میلیون را پس بدهد"

سپس تماس گرفتند و گفتند واریز وجه برای خانم ------------- اشتباه بوده و نباید برای ایشان واریز میشد. بنده گفتم خود شما گفتید به کارت ایشان بفرستم و هرکس مسئول این اشتباه بوده باید خودش دو میلیون را جهت افتتاح حساب واریز کند و خودش بعدا از خانم ____ بگیرد

چند ساعت بعد تماس گرفتند و گفتند خود ایشان ۲ میلیون را میفرستند و باید من ۴ میلیون باقی مانده را واریز کنم تا از شعبه بانک در قزوین پیامک ارسال شود و بروم به بانک جهت دریافت وام

ایشان اسامی اشخاص زیر را برده اند:

از کارمندان بانک قزوین:

ایشان پس از چند روز صحبت در روزهای اول، در ادامه با شماره موبایل دیگری با بنده تماس گرفتند و در ارتباط هستند ------------------

همچنین ایشان در جواب درخواست شماره دائمی این شماره را به بنده دادند ----------------

ایشان خود را مشغول به کار در نیروی انتظامی قسمت آموزش سگ های مواد یاب و زنده یاب معرفی کردند
و خانم____ را همسر آقای ___ معرفی کردند

و امتیاز وام را مربوط به سرپرستی بانک سپه معرفی کرده اند

- لازم به ذکر است روز اول که با ایشان تماس گرفتم از ایشان خواهش کردم تا حضوری از نزدیک ایشان را ببینم و مدارک را مشاهده کنیم که ایشان گفتند سر سفره پدر و مادر بزرگ شده اند و آدم کلاهبردار و گدا و دزدی نیستند و هیچ مشکلی پیش نمی آید و نیازی به دیدار حضوری نیست

- همچنین بنده به ایشان گفته بودم برای ۳۰ میلیون اقدام کنند ولی بعد از چند روز که متوجه شدم برای ۸۰ ملیون اقدام کرده اند و در پاسخ به سوال بنده که چرا برای این مبلغ اقدام کرده اند؟ گفتند "من که دارم برای شما لطف میکنم خواستم لطف بیشتری در حق شما انجام بدهم" و بنده گفتم من توانایی پرداخت هزینه های این مبلغ وام را ندارم و شما باید پاسخگو باشید که فایده ای نداشت

- همچنین زمانیکه تا سقف ۱۰ میلیون واریز کرده بودم به ایشان گفتم تاکنون مبلغی که واریز کرده ام به اندازه هزینه های وام ۵۰ میلیونی است پس وام ۵۰ میلیونی برای بنده واریز کنید چون بیش از این توان پرداخت هزینه ندارم ولی ایشان جواب دادند چون پرونده شما برای ۸۰ میلیون تشکیل شده این امکان وجود ندارد

همچنین ایشان چندین بار درخواست های غیراخلاقی و روابط دوستانه داشته اند

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. شکایت کلاهبرداری رو مطرح کنید اگر ایشان واقعا فاقد سمت هستند و همچنین اگر پیامکهایشان را دارید در مورد روابط غیر اخلاقی، شکایت مزاحمت زا نیز مطرح کنید..