درب پشت بام را قفل زده است؛ چطور میشه اینکارش را روز دادگاه ثابت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۴ #18189800

سلام
یکی از همسایه های آپارتمان ما درب پشت بام را قفل زده است و اجازه استفاده از ان را به ما نمی دهد.
چطور میشه اینکارش را روز دادگاه ثابت کرد که انکار نکند
آیا میشه درخواست کارشناس اثر انگشت کنم؟ رویه اش چطوره؟
ممنون

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید با ۱۱۰ تماس بگیرید و پلیس با حضور در محل و مشاهده قفل گزارش برایتان تنظیم میکند

با سلام
میتوانید با ۱۱۰ تماس بگیرید و پلیس با حضور در محل و مشاهده قفل گزارش برایتان تنظیم میکند

درود. کف سقف آخرین طبقه ساختمان ( بام ) ، به طور عام ، مشاع بوده و حق استفاده شخصی و اختصاصی از آن نیست. مگر این که توافقی میان کلیه مالکان در خصوص حق بوده باشد. کلیه مالکان میبایست امکان دسترسی به بام را جهت امورات ضروری ( بازدید دودکشها ، لوله های ونت و .. ) داشته باشند و کلید قفل در دسترس ساکنان باشد. در غیر این صورت با مدیر ساختمان و یا همسایگان دیگر هماهنگ شده و میتوانید قفل را باز کنید.

سلام
میتوانید با ۱۱۰ تماس بگیرید و گزارش تهیه کنید به دادگاه ارائه دهید