آیا منزل من جز مستثنیات دین محسوب خواهد شد یا بابت مهریه مزایده گذاشته میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۳ #18163365

سلام وقت بخیر،بنده یک منزل هفتاد متری دارم که در رهن بانک هم میباشد و تنها منزل بنده و در حد عرف میباشد با توجه به اینکه بنده کارمند بخش خصوصی هستم ایا منزل من جز مستثنیات دین محسوب خواهد شد یا بابت مهریه مزایده گذاشته میشود؟
اگر قبل از مطالبه مهریه ملک به فرد دیگری منتقل شود ایا در روند پذیرش اعسار بنده بابت مهریه تاثیر منفی خواهد گذاشت و پیش قسط و اقساط سنگین تری تعیین خواهد شد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه تنها منزل مسکونی شما باشد و قیمت آن بصورت متعارف باشد جزو مستثنیات دین محسوب میشود

۱.در خصوص مستثنیات دین تصمیم نهایی با دادگاه است.اما با توجه به متراژ خانه .اگر در حد متعارف باشد اصولا جز مستثنیات حساب میشود
۲.قانونا قبل از صدور رای قطعی مهریه انتقال مال به دیگری ملاک فرار از دین نمیباشد

با سلام.توصیه می‌شود به هیچ عنوان خانه را نفروشید چون در پرونده اعسار موثر می باشد.
منزل شخصی قابل توقیف می باشد ولی شما می‌توانید استناد به مستثنیات دین کنید، در صورتی که دادگاه منزل را بیش از شان شما تشخیص دهد، خانه را به مزایده می‌گذارد و منزل پایین تری برای شما خریداری می‌شود.

با سلام با توجه به قیمت ملک در صورتی که قیمت بالایی نداشته باشد و تنها منزل شما باشد جز مستثنیات دین محسوب میشود و چنانچه با توجه به درامد تان توان پرداخت همه مهریه را نداشته باشید درخواست اعسار شما پذیرفته می‌شود ومهریه تقسیط می شود