شکایت از ناپدری بدلیل آزارهای روحی و جسمی و تهدیدشان نسبت به مادر و ما چگونه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۱۲ #18159995

.با سلام و خسته نباشید
مادرمان ۴ سال پیش ازدواج مجدد کردن بدلیل ممانعت آن مرد، از دیدار و حتی تماس تلفنی با مادرمان محروم بودیم و به ایشان اجازه تماس دیدار و ارتباط با هیچ یک از اقوام داده نمیشد و مانند یک زندانی با او برخورد میشود...
در پی اختلافات متععد شان و در جریان درگیری اخیر، مادرمان بدلیل ضرب و شتم و نجات نفس خود از منزل فرار کرده و شکایت مهریه و نفقه و ضرب و جرح را جهت طلاق عنوان کردند.ظرف دو ماه همسرشان با تحت تعقیب قرار دادن مادرمان در خیابانی خلوت ایشان را با تهدید چاقو و اجبار سوار ماشین خود کرده و جهت رضایت و بستن پرونده ضرب و شتم و بخشیدن مهریه شان اقدام نمودند لذا منوط ب اینکه در ظهر و در کوچه خلوت شاهدی در خصوص تهدید و اجبار مادرمان نداریم و از طرفی مادرمان بدلیل تهدید و ترس امکان طرح شکایت ندارند ما فرزندان چگونه و از چ راهی میتوانیم با مادرمان ملاقات کنیم و به چه صورتی میتوانیم مانع از اقدامات بعدی آن مرد شویم جدا منافع مادرمان را در خطر و نگران سلامت جسمی و روحی ایشانیم.
عاجزانه خواهشمندم راهنمایی ارزشمندتان و راه حل های حقوقی و حتی تجربی تان را در اختیارمان قرار دهید..دعاگویتان خواهیم بود ..عجرکم عندالله.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
موضوع را به دادستانی اعلام کنید و با هماهنگی با مامورین نیروی انتظامی با دستور دادستان به محل بروید و مادرتان بایستی این گفته ها را جلوی مامورین تایید نماید در اینصورت سریعا همسرشان را بازداشت خواهند کرد . و حتی دریافت رضایت در دادگاه انجام میشود و اگر به تهدید باشد مادرتان میتواند مدیر دفتر یا قاضی را در همان زمان مطلع نماید تا با همسرشان برخورد قانونی بشود و در آن مکان دیگر کاری از دستشان برنمیاید که بخواهند آسیبی وارد کنند .