به نام کردن تمام اموال پس از مرگ به نام همسرم چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۵ #18156903

با سلام
ممنون میشم سوال منو پاسخ بدید می تمایل دارم تمام مال و اموالم اعم از ملک و ماشین و حساب بانکی پس از مرگم تماما به نام همسرم بشه و در واقع همه چیز پس از من به ایشون برسه . لازم به ذکر هستش که بنده فرزندی ندارم
با تشکر

مشاوره حقوقی صلح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید از طریق دفتر اسناد رسمی صلح عمری کنید

این امر ممکن نیست اما میتوانید از طریق صلح عمری به هدف خود برسید( توجه شود که شما خواستار انتقال مالکیت پس از فوت به دیگری هستید تا در زمان حیات از بابت اموالتان نگرانی نداشته باشید و درمورد امپالتان پس از فوت اعمال نظر نمایید که اعتبار قانونی ندارد).اما اینکه صلح عمری چیست و مکانیزم عمل چگونه است،درواقع شما مالکیت اموال را همین حال که در قید حیات هستید به دیگری منتقل مینمایید و اما طرف مقابل نیز منافع آن اموال را از طریق صلح عمری( صلح مادام تا زمان حیات شما) به شما منتقل میکند.اینگونه است که شما حق استفاده و هرنوع تصرفی که بخواهید در اموالتان را حفظ مینمایید و کسی نمیتواند مزاحم تصرفات شما شود،اما مالکیت هم منتقل نموده اید و پس از فوت صرفا حق انتفاع شما از بین میرود و اموال به صورت طلق در اختیار همسرتان قرار میگیرد.

سلام. با حضور در دفتر اسناد رسمی نسبت به تنظیم صلح عمری به نام همسرتان اقدام کنید

سلام
وقت بخیر
با مراجعه به دفتر اسناد رسمی اقدام به تنظیم سند صلح عمری نمایید. در این صورت، صلح کننده مالک است و از ملک استفاده می کند تا زمانی که فوت کند. شروع مالکیت متصالح موکول به فوت مالک است.

سلام
وقت بخیر
با مراجعه به دفتر اسناد رسمی اقدام به تنظیم سند صلح عمری نمایید. در این صورت، صلح کننده مالک است و از ملک استفاده می کند تا زمانی که فوت کند. شروع مالکیت متصالح موکول به فوت مالک است.

سلام و درود، شما می‌توانید ضمن مراجعه به دفتر اسناد رسمی کلیه ی اموال خود را به طور دقیق در چارچوب صلح عمری به همسرتان منتقل نمایید؛ آرزوی سلامتی.

با سلام
میتوانید از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام به صلح عمری نمایید و بعد از فوت شما تمامی اموال به همسرتان انتقال یابد .