دارنده چک هیچ اقدامی برای اجرای حکم نکرده و عملا چک نزد ایشان باقی مانده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۳ #18129664

حدود ۳ سال یش یک فقره چک داشتم که برگشت خورد و دارنده چک اقدام حقوقی کردند و در نهایت منجر به صدور حکم ماده ۲ شد و در نهایت با درخواست اعسار اینجانب تقسیط صورت گرفت ولیکن دارنده چک پس از آن هیچ اقدامی برای اجرای حکم نکرده و عملا چک نزد ایشان باقی مانده و من نیز امکان افتتاح حساب جاری مجدد ندارم. حال ایشان به خارج از ایران نیز مهاجرت کرده و من مستاصل مانده چون نه امکان دریافت تسهیلات دارم و نه امکان دریافت مجدد چک و با توجه به عدم اقدام ایشان در خصوص اجرائیه هم گام دیگری نمی توانم بردارم.

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
با عنایت به اختیارات قانونی که برای خواهان پیش بینی شده ، امکان الزام در هیچ موردی وجود ندارد.
شما درخواستی را بمنظور رفع مسدودی حساب جاری و رفع اثر حساب جاری به قاضی پرونده ارائه دهید.
باتشکر فراوان

با توجه به استفاده خواهان از اختیارات قانونی خود ، امکان الزام در هیچ موردی وجود ندارد .