آیا میتوانم به نرخ روز مطالبه دیه بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۵ #18104111

با سلام
اینجانب سال ۸۷ استوار یکم وظیفه ناجا بودم که در حین ابلاغ اوراق قضایی دچار واژگونی موتور سیکلت شدم که در اثر این سانحه دچار خون ریزی مغزی شدم و تحت عمل جراحی قرار گرفتم واز خدمت معاف شدم و شورای عالی پزشکی اینجانب را با ۳۹ درصد مصدومیت و هدیه ایثار صفر درصد مشمول بند ب ماده ۱۲۸ قرار داد و پرونده اینجانب را به کمیسیون ۱۴۰ ارجاع داد و بر طبق رای کمیسیون بنده معلول خدمتی معرفی شدم و به عنوان وظیفه بگیر از ناجا حقوق میگرم و ۴۵ درصد غرامت بیمه به اینجانب تعلق گرفت که بر طبق آن مبلغ یک میلیون و دویست هزار تومان به اینجانب غرامت دادند.حال سوال من این است که آیا من حق وحقوق دیگری نیز دارم؟ آیا میتوانم به نرخ روز مطالبه دیه بکنم؟ به کجا باید شکایت کنم دادسرا یا دیوان عدالت اداری؟در صورت شکایت آیا ناجا می تواند حقوقم را قطع کند؟ضمنا بای بگویم که اینجانب گواهینامه نداشتم و فرمانده یگان خدمتی و همچنین فرمانده انتظامی شهرستان مربوطه از این موضوع مطلع بوده و برای اینجانب جهت اخذ گواهینامه معرفی نامه صادر کرده بودند.

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.. به دیوان عدالت باید شکایت کنید ضمنا در پرداخت دیه همیشه دیه زمان پرداخت ملاک قرار میگیرد

"با سلام"
دیه به نرخ روز پرداخت میشود

برای شکایت در این موارد بایستی از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید و ضمنا جهت پرداخت دین یا دیه ، یوم الادا ( روز پرداخت ) شرط میباشد

سلام
ملاک پرداخت دیه روز پرداخت می باشد

با سلام
برای شکایت در این موارد بایستی از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید و ضمنا جهت پرداخت دین یا دیه ، یوم الادا ( روز پرداخت ) شرط میباشد.

با سلام، مطابق قانون، ملاک پرداخت دیه، یوم‌الاداء(روز پرداخت) می‌باشد ...