ماشینم سرقت شده در عرض چند ساعت پیدا شده؛ کجا باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۰۳ #18103735

راهنمایی میکنید
ماشینم سرقت شده در عرض چند ساعت پیدا شده کجا باید شکایت کنم خودرو توقیف شده و متاسفانه جوابی به من نمیدن ماشین این طور که متوجه شدم کلا ۳ ساعت سرقت شده بعد از اطمینان و پیامک پلیس تجسس با ۱۱۰ تماس گرفتم و گفتم ماشین پارگینگ هست و کلانتری که توقیف کردن میگن باید بری منطقه که ماشین بوده شکایت کنی اما شکایت من رو نپذیرفتن اون طور که توضیح دادن تمام محتویات داخل ماشین سرقت شده

مشاوره حقوقی سرقت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دروود
شکوائیه سرقت علیه نامبرده در دفتر خدمات قضایی محل وقوع جرم مطرح نمایید‌.

مرجع قضایی محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است.پروسه شکایت راازکلانتری شروع کنید

باید در حوزه قضایی محلی که جرم واقع شده شکایت را تقدیم کنید یعنی مکانی که اتومبیلتان در انجا به سرقت رفته است

می توانید شکایت خود را در محل وقوع جرم ثبت کنید

سلام
در محل وقوع جرم به کلانتری بروید و نامه ایی مبنی بر سرقت وسایل خودرو بگیرید و در داسرا ثبت کنید

با سلام
شما به پارکینگ سر بزنید وببینید چه چیزهایی سرقت شده سپس اقدام به اعلام سرقت محتویات خودرو در کلانتری منطقه کنید

با سلام در محل وقوع جرم که سرقت در آنجا اتفاق افتاد باید شکایت را مطرح فرمایید.ابتدا کلانتری بعد دادسرای محل وقوع جرم