چطور میتونم حکم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۷۳ #18094731

خانم هستم.۲۰ماه از وقوع عقد گذشته..و ۷ماه هیچ نفقه ای پرداخت نشده..من میخام حتما جدا بشم...و هیچ تماسی رو پاسخگو نیست...و اخرین پیام هم این بوده تمام هدایا و‌طلاهای ازدواج رو بهش پس بدم تا طلاق بده..مهریه ۱۴سکه است که می بخشم اما هدایا رو نمی بخشم..چطور میتونم حکم طلاق بگیرم..و اینکه میگه طلاق نمیدم چقدر حرفش اعتبار داره!؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر ابتدا نسبت به ترک انفاق کیفری شکایت کنید و یا مطالبه نفقه حقوقی مطرح کنید و از این طریق ایشان را محکوم کنید، راه برای طلاق ساده تر می شود و ضمنا می توانید مهریه و سایر حقوق مالی را نیز دریافت کنید.
اما اگر تعجیل دارید می توانید صرفا یک دادخواست طلاق به درخواست زوجه مطرح کنید و در آن اعلام نمایید کلیه حقوق خود را می بخشید و طلاق خلع بگیرید.

با سلام ، با توجه به توضیح شما ، ایشان نفقه پرداخت نمی کنند میتوانید دادخواست نفقه ارائه کنید و با اثبات آن برای طلاق اقدام نمایید

هدایا و طلاها در صورتیکه تعویض و یا فروخته نشده باشد قابل استرداد می باشد.طلاق در اختیار زوج می باشد بنابراین زوجه باید عسر و حرج خود را اثبات نماید.ترک انفاق یکی از مواردی است که می توانید اقدام نمایید

سلام شکایت ترک انفاق مطرح نمایید پس از صدور حکم‌محکومیت به جرم ترک انفاق دادخواست طلاق مطرح شود

سلام. میتوانید ترک انفاق شکایت کنیدکه درصورت عدم پرداخت نفقه به مدت شش ماه برای شماحق طلاق بوجودمی اید.
درموردهدایاهم درصورت باقی بودن عین ان، قابل استردادمی باشد.

هدایا در صورتی قابل استرداد می باشذ که عین آن موجود باشذ.

باسلام ؛شما میتوانید با ارایه دادخواست مطالبه نفقه زمان گذشته وحال اقدام کنید و در صورت عدم پرداخت به مدت شش ماه تقاضای طلاق نمایید