حذف نام همسر از شناسنامه در دوران عقد چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۹۸ #18084043

با سلام؛
دوران عقد هستم و تا الان هیچگونه رابطه و دخولی صورت نگرفته؛ با توجه به نامه پزشکی قانونی نوع پرده رو حلقوی؛مستمع و مدخوله نظیر جسم سخت؛ آیا حذف نام همسر بعد از طلاق وجود داره؟؟

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در که باکره باشثید امکان دارد والا فقط با ازدواج مجدد

بله می توانید البته باید به دادگاه مراجعه نمایید و گواهی پزشکی قانونی هم در این مورد لازم است

با سلام چنانچه در دوران عقدی یا پس از برگزاری مراسم عروسی بین زوجین رابطه زناشویی به صورت دخول کامل صورت نگرفته باشد امکان حذف نام زوجین از شناسنامه یکدیگر وجود دارد ضمنا چنانچه دخول صورت گرفته باشد و پس از طلاق با شخص دیگری ازدواج نمایند امکان حذف نام وجود دارد.

با سلام
شما می توانید با رای دادگاه و گواهی پزشکی قانونی با مراجعه به ثبت احوال درخواست صدور شناسنامه المثنی نمایید

چنانچه زن مدخوله نباشد با گواهی پزشکی قانونی یا حکم دادگاه می توان مستقیما به ثبت احوال مراجعه و با تکمیل فرم های مربوطه تقاضای صدور المثنی نمود. در این صورت نام همسر سابق در شناسنامه درج نخواهد شد.

با سلام
در صورتی که قبل از رابطه زناشویی قصد متارکه داشته باشید میتوانید با اعلام این موضوع به دادگاه رسیدگی کننده و اخذ گواهی پزشکی قانونی در تایید عدم ازاله بکارت، پس از اجرای صیغه طلاق نام همسر خود را از سند سجلی حذف نمایید.
با تشکر