ابلاغ رفع نقص بابت هزینه دادرسی علی‌رغم پرداخت و مطالبه آن

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۹ #18058212

سلام، بنده خودرویی خریدم با قولنامه و فیش واریزی به مبلغ ۱۷۰ میلیون که مستحق‌للغیر در اومد و دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن به نرخ روز رو مقوم کردم به ۲۰۰۱۰۰۰۰۰ ریال با جلب نظر کارشناس و ۳.۵ درصد مبلغ هزینه دادرسی پرداخت کردم نزدیک ۸۰۰ هزار تومن و در خواسته‌هام کلیه هزینه دادرسی رو هم آوردم. امروز در روند کار برام این متن‌ها اومده؛
۴- ابلاغیه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ جهت رفع نقص برای ظرف مدت ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ صادر گردید. موارد نقص:
۱- هزینه دادرسی پرداخت نشده است.
۵- دستور قضایی مبنی بر با توجه به تکمیل بودن پرونده، عینا جهت صدور دستور به حضور ارسال می‌گردد. در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ صادر گردید. الان شماره ۴ اگر رفع نقص زد بعدش شماره ۵ چی میگه؟ دلیل ایراد گرفتن بابت هزینه دادرسی چیست؟ قیمت خودروی من با کارشناسی مشخص میشه و مگه طرف محکوم شد نباید کلیه هزینه دادرسی به قیمت روز رو بده؟ الان من اگر مجبور بشم هزینه دادرسی مجدد پرداخت کنم، چقدر باید پرداخت کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حتما حضوری به شعبه مراجعه کنید.

با سلام. در ابلاغیه ارسالی برای شما شناسه پرداخت درج گردیده است. با مراجعه به دفترخانه. قضایی نسبت به رفع نقص اقدام کنید. در غیر اینصورت به شعبه مراجعه نمایید

برای تعیین مبلغ کسری هزینه دادرسی باید منتظر ابلاغ باشید تا مقدار آن معلوم شود
ابتدا شما باید هزینه ها را پرداخت کنید و بعد در صورت محکومیت طرف از ایشان اخذ می گردد

با سلام
اگر در اخطار رفع نقص مبلغ و شناسه پرداخت درج شده به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه و ضمن پرداخت کسری هزینه دادرسی، با ارسال لایحه ای رفع نقص صورت گرفته را به شعبه اعلام نمایید در غیر این صورت بایستی حضوری به شعبه مربوطه مراجعه و پیگیری نمایید.

سلام حضوری به شعبه مربوطه مراجعه کنید.

سلام، به صورت حضوری به شعبه مراجعه و رفع نقض بفرمایید. میبایست نسبت به قیمت واقعی خودرو هزینه دادرسی پرداخت کنید.

با سلام
اگر ابلاغیه کسری هزینه دادرسی داشته باشید میزان مبلغ و شناسه پرداخت هم داخل ابلاغیه هست در غیر اینصورت حضوری از طریق شعبه پیگیری کنید.