آیا دادگاه منزل زوج را جزء مستثنیات میداند و اینکه مهریه ام را چگونه مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۳۱ #18023178

با سلام
شوهرم ۵ ماه هست که اقدام به ارتباط غیر مشروع با زنان و دختران مختلف کرده است که وقتی متوجه شد من این موضوع رو فهمیدم علنا اقدام به این کار میکند و خرجی و مایحتاج زندگی را هم دیگر پرداخت نمیکند حتی چک مدرسه پسرم را هم پاس نکرده و در روال تحصیل پسرم اخلال ایجاد شده، حتی یه دونه نان هم برای خانه نمیخرد و با این که کارش تاسیسات و آزاده سر کار هم نمی رود و مرتب با گوشی در حال صحبت کردن با زن های دیگر است، شوهرم یک خانه داره که حدودا ۴۰۰ میلیون می ارزه که تماما به نام خودش هست که قسمتی از پول خرید خونه را با فروش طلاهای من پرداخت کرده، مهریه من رو الان با نرخ روز حساب کردن ( ازدواج ما ۱۸ سال پیش رخ داده ) حدود ۴۸۰ میلیون میشه، با توجه به این که شوهرم شغل و درآمد ثابتی نداره و همچنین با توجه به قانون مستثنیات من چطور میتونم مهریم رو وصول کنم؟
چون دیگه نمیتونم با همچین مردی زندگی کنم مضاف بر این که ۳ روز پیش منو به شدت مورد ضرب و شتم قرار داد و با بچه ها از خونه بیرون کرد.
آیا میشه دادگاه رای بده که خونه رو نمیتونم ازش بگیرم چون جز مستثنیاته؟
پس تکلیفه من چی میشه با دو تا بچه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید نفقه و مهریه را مطالبه نمایید و کیفری نفقه را مطالبه کنید

سلام
شما دادخواست مطالبه نفقه خودتان و فرزندتان و مطالبه مهریه بدهید همزمان تقاضای تامین خواسته کنید و ملک را توقیف نمایید اما اینکه ملک مزبور برای مهریه شما خواهد بود یا نه در اجرای احکام مشخص می شود.

باسلام
یک واحد ملک جز مستثنیات دین میباشد و قابل توقیف و بازداشت و مزایده نیست مگر در صورتیکه اثبات کنید بیشتر از شان زوج هست و با فروش میتواند جای دیگری رو بگیرد البته بعضی وقتها در تامین خواسته توقیف میکنند که با اعتراض زوج رفع توقیف میشود
شکایت کیفری ضرب و حرج و مطالبه نفقه و... هم با تمایل شما قابل انجام است

متراژ خانه‌ و موقعیت ملک را اعلام نکردید

با سلام برای تعقیب موضوعات مختلف حقوقی و کیفری که در سوال عنوان نمودید بایستی اقدامات حقوقی و کیفری مقتضی را انجام دهید.. بدوا شکایت ضرب و جرح و اخذ نظریه پزشکی قانونی سپس شکایت کیفری ترک انفاق خود و فرزند مشترک در دادسرا و همچنین اگر مستندات کافی برای ارتباط نامشروع ایشان دارید میتوانید شکایت رابطه نامشروع علیه ایشان را هم مطرح نمایید. در مورد مهریه هم بهتر است بدون فوت وقت از طریق دفترخانه ازدواج و طلاقی که ازدواج نموده ا ید مراجعه و اقدام به صدور اجراییه علیه ایشان نمایید و در اداره اجرای ثبت محل زندگی خود اقدام به تشکیل پرونده اجرایی نمایید. در مورد وجوه و طلاهای پرداختی جهت خرید منزل هم میتوانید دادخواست مطالبه مطررح نمایید .منزل ایشان چنانچه خارج از شان و منزلت اجتماعی ایشان باشد توقیف خواهد شد.

سلام
در خصوص عدم پرداخت نفقه می توانید اقدام به طرح دو فقره شکایت کیفری و حقوقی نمایید.
در خصوص رابطه نامشرع ایشان نیز چنانچه دلایل و مدارکی بتوانید جمع کنید می توانید اقدام به طرح شکایت رابطه نامشروع نمایید
در خصوص مهریه و توقیف ملک نیز اصولا خانه از مستثنیات دین است و توقیف نمی شود اگر هم توقیف شود نمی توان مهریه را از محل آن اخذ نمود
در خصوص ضرب و جرح نیز می توانید اقدام به طرح شکایت و با جلب نظر پزشکی قانونی مطالبه دیه نمایید
همچنین پیشنهاد میکنمجهت اخذ مشاوره و کمک های بیشتر با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید، شماره تماس ۱۲۳

با سلام ووقت بخیر
یک ملک جز مستثنیات دین می باشد و قابل توقیف برای مهریه نیست مگراینکه دادگاه تشخیص دهد قیمت ملک بالا می باشد و میتوان از مستثنیات خارج کرد و برای ضرب و شتمی که صورت کرفته است هم میتوانید با استشهادیه شهود و یا گزارش کلانتری و نامه پزشکی قانونی شکایت کنید .و بابت عدم پرداخت نفقه هم دادخواست مطالبه نفقه دهد .