آیا من به تنهایی می توانم شکایت کنم و سهمم ‌را دریافت کنم یا باید بقیه خواهران و‌ برادرانم هم شکایت کنند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۸۳ #17992390

سلام
من دو برادر و دو خواهر دارم. ارث پدری ما دست یکی از برادرانم است و به من چیزی نمی دهد. سایر خواهران و برادران هم اعتراضی نمی کنند.

مشاوره حقوقی ارث
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود هریک از وراث به تنهایی میتوانند دادخواست تقسیم ترکه ارائه دهند.

بله
هریک از وراث به تنهایی میتوانند دادخواست تقسیم ترکه ارائه دهند.

شما به تنهایی می توانید دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت بقیه وراث بدهید.

در ابتدا انحصاروراثت را انجام داده و سپس تقاضای تقسیم ترکه کنید، شما به تنهایی هم اقدامات ذکر شده را می توانید انجام دهید

سلام با ارایه ی گواهی حصر وراثت میتوانید فقط نسبت به سهم خودتان اقدام کنید.

با سلام و احترام
هر یک از وراث به تنهایی می تواند برای مطالبه سهم خود اقدام نماید، ابتدا برای دریافت گواهی حصر وراثت به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و سپس دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت وراث تنظیم کنید.

بله شما میتوانید دادخواستی مبنی برتقسیم ترکه تقدیم کنید.