آیا با وجود مرجع در قرارداد که تخصصی است میتواند از جای دیگری هم شکایت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۵ #17967017

با سلام، شاکی یکبار در مرجع حل اختلافی که در قرارداد فی مابین تعیین شده (سازمان میراث فرهنگی) شکایت کرد و مبلغی بعنوان خسارت گرفت و کتبا نوشته که به رای صادره هیچ اعتراضی ندارد. بعد از چند روز از طریق دادگاه مجدد شکایت کرده و مدعی شده چون خوانده در مرجع حل اختلاف محکوم شده، علاوه بر آن خسارت، دویست میلیون دیگر هم زیان دیده ام.دو سوال دارم. یکی اینکه آیا با وجود مرجع در قرازداد که تخصصی است میتواند از جای دیگری هم شکایت کند؟و اینکه ایشان کتبا عدم اعتراض به رای اولیه داده ولی مجددا محکومیت را بهانه کرده و از مرجعی دیگر مطالله خسارت مضاعف کرده. امکان چنین درخواستی هست؟ در صورت امکان توضیح کامل بفرمایید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرح مجدد خواسته رسیدگی شده موجه نبوده و محکوم به رد خواهد بود . البته باید متن قرارداد و محتوای آن مطالعه و بررسی شود .