اعتبار وکالتنامه کپی برابر اصل مانند اصل وکالت نامه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۱۲۶ #17931

با سلام
همسرم چند ماه پیش یک وکالت بلا عزل در مورد فروش سه دانگ از خانه اش را به صورت رسمی و ثبتی به من داده بودند. اصل وکالتنامه توسط فرزند کوچکم پاره و کثیف شده طوری که دیگر قابل استفاده نیست با مراجعه به دفتر ثبت مورد نظر به من گفتند که یک کپی از این وکالتنامه با مهر کپی برابر اصل به شما می دهیم آیا این کپی برای فروش ملک اعتبار حقوقی دارد و یا برای من ایجاد مشکل می کند؟

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مشکلی ایجاد نخواهد کرد و رونوشت وکالت نامه در صورتیکه برابر اصل شده باشد دارای اعتبار خواهد بود و میتوانید برای فروش ملک اقدام کنید.