آیا بعد از اخذ آخرین دفاع و بعد از گذشت ۲ ماه از آخرین دفاع توسط بازپرس صدور قرار عدم صلاحیت صحیح است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۶ #17930048

با سلام به سایت خوب بنیاد وکلا... در پرونده کیفری جعل و استفاده از اوراق مجعول بنده به عنوان متهم هستم..
آیا بعد از آخرین دفاع می توانند قراره عدم صلاحیت صادر بشه؟

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.
با توجه به ماده ۲۶۴ قانون آیین دادرسی کیفری بازپرس مکلف است پس از انجام تحقیقات و اعلام خاتنه تحقیقات، به صورت مستدل و مستند عقیده خودشون در قالب قرار ارسال کنه. یکی از این قرارها میتونه عدم صلاحیت باشه. تاخیر در اعلام نظر مس از گذشت این مدت در صورت اثبات غیرموجه بودن آن با توجه به بند هفت ماده ۱۵ قانون نظارت بر رفتار قضات میتونه تخلف انتظامی باشه

ماده ۹۰ آ.د. م- هرگاه ایرادات تا پایان جلسه اول دادرسی اعلام نشده باشد دادگاه مکلف نیست جدااز ماهیت دعوا نسبت به آن رای دهد.

سلام
دادگاه می تواند قرار عدم صلاحیت صادر کند اما با توجه به اینکه باید این کار را بدوا انجام و بعد وارد رسیدگی می شد می تواند تخلف قاضی محسوب شود.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری

در صورت ایراد صلاحیت توسط شما و احراز ان ممکن است

بله می تواند بعد از اتمام تحقیقات پرونده رو به دادگاه صلاحیت دار ارجاع دهد البته شرایطی هم دارد

یکی از وظایف اصلی دادرس در بدو رسیدگی ، توجه به صلاحیت است.
عدم توجه به این مهم در حین رسیدگی نیز ممکن است حاصل شود