ضرب و جرح با زنجیر و تهدید به قتل با چاقو رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۶۸ #17923104

باسلام خدمت وکلای محترم.من به همراه همسرم برای خرید بیرون رفته بودیم که دونفر اراذل اوباش به ما حمله کردند و با زنجیر به ما حمله کردند و من از ناحیه سر و بازوی سمت چپ و همسرم از ناحیه پهلو ضربه وارد کردند که موجب سیاه شدن بازو و پهلوی همسرم شد،من هم با پیگیری های زیاد شخص ضارب رو پیدا کردم و ازش شکایت کردم.ولی قاضی پرونده میگه بخاطر اینکه خونی ریخته نشده شامل حبس و دیه برای شخص ضارب نمیشه.فقط یه جریمه مختصر برای ایشون در نظر گرفته میشه.و مدارکی که من و همسرم ضمیمه پرونده کردیم
گزارش پلیس ۱۱۰
معرفی شاهد به دادگاه بردیم ۳ نفر آقا تحقیقات محلی هم توسط کلانتری ایجاد ضرب و شتم و تهدید به قتل رو تایید کرده
نامه پزشک قانونی رو هم ارائه دادیم و پزشک قانونی جراحات همسرم رو به دلیل درگیری تایید کرده ولی برای من رو میگه که خود زنی کردی که البته میگن که این حدس پزشک قانونیه ولی اگر برای قاضی محرز بشه که درگیری از جانب ضارب انجام شده مشکلی پیش نمیاد.و خود قاضی هم به من گفت که حضور من در محل درگیری با توجه به‌ تمام مدارک موجه براشون ثابت شده .
من رو راهنمایی کنید ممنون میشم
باتشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اعتراضی به نظر پزشکی قانونی دارید اقدام نمایید زیرا خودزنی و گمراه نمودن قاضی جرم است.

به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید

درود بر شما ،مستحضر باشید مدارک بایستی بررسی شود، ظرف مهلت مقرر می‌توان به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمود

باسلام
شما که تمام مراحل را طی کرده اید...مدارک و مستندات را به قاضی دادگاه ارائه دهید.و به حکم پزشکی قانونی اعتراض نمایید.

مدارک و مستندات خود را ارائه دهید، امکان اعتراض به نظریه پزشکی قانونی وجود دارد...

سلام وقت بخیر
ضمن ارائه ی ادله خود اقدام به طرح دعوا نمایید.

با سلام
بر اساس رفتارهای مجرمانه شخص مطابق قانون محکوم میشود. در جرم تهدید مجازات حبس وجود داشته و قاضی می تواند نسبت به آن حکم صادر کند. همچنین مشمول تعدد جرم میشود.

موفق باشید