طلاق گرفتن از شوهر چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۹ #17886324

سلام.خانم جوان هستم.شوهرم انقدر بدی کرده که رفتم خونه پدرم خیلی تمایل به طلاق دارم اما بخاطر رفتارای خطرناک شوهرم نرفتم تقاضا طلاق بدم شوهرمم تا الان که تقاضای طلاق نداده.چه کاری میتونم کنم که راحت از دست شوهر شرورم راحت بشم؟ در ضمن مهریه هم میخوام انا از ترس هیچ چیزی بهش نگفتم.آیا صیغه طلاق خودم بخونم که حس کنم طلاق گرفتم که فقط ذهنم راحت شه تا هروقت خودش طلاقم بده؟ بد شرایطی هستم.اگر میشد راحت میرفتم طلاق میگرفتم ولی آدم بی اعصابی هست

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان طلاق بدون حکم دادگاه وجود ندارد، میتوانید شکایت کیفری مطرح کنید و در صورت گرفتن حکم، اقدام به طلاق کنید.

اگر اقدامات مجرمانه مرتکب میشوند میتوانید شکایت کیفری نمایید و بر این اساس درخواست طلاق ثبت کنید

سلام.اخذ طلاق برای شما کار دشواری می باشد و در صورت مقاومت نمودن شوهر زمان زیادی میبرد.سعی کنید با وساطت بزرگترها نسبت به طلاق توافقی اقدام کنید.

در صورت اثبات موارد فوق از جمله عصبی بودن همسر که موجب سلب آسایش شما را فراهم نماید می تواند از موارد عسر و حرج باشد و به موجب آن میتوانید درخواست طلاق نمایید مهریه موضوع جدای از طلاق بوده و می توانید اقدام نمایید

سلام
شما نمی توانید با خواندن صیغه طلاق خود را مطلقه نمایید. برای گرفتن طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کنید. یعنی به دادگاه ثابت نمایید بواسطه شرایط نامناسب دیگر قادر به ادامه زندگی مشترک نیستید. بنابراین همان طور که همکار گرامی بنده جناب نادریان فرمودند، می توانید ابتدا شکایت کیفری بابت ضرب و جرح، فحاشی یا ترک انفاق طرح نموده و متعاقبا دادخواست طلاق تقدیم نمایید. اگر از روبرو شدن با شوهرتان بیم دارید، می توانید دادخواست را توسط وکیل تقدیم نمایید. ضمنا امکان مطالبه مهریه و از این طریق ترغیب شوهرتان به طلاق نیز وجود دارد.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، امکان طلاق بدون حکم دادگاه وجود ندارد ، میتونید شکایت کیفری مطرح و در صورت گرفتن حکم ، اقدام به طلاق کنید