شهادت دروغ دادن رای گرفتن؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۳ #17883870

درود:
من یک دستگاه آپارتمان با وام جانبازی خودم از شخصی در یک بنگاه خریدم و سند هم به نام من شد و سند در رهن بانک قرار گرفت. اما کلید ملک تحویل من نشد و دست بنگاهی باقی ماند. بعد الان بنگاهی میگه شما امتیاز وام فروختید و یک گپی به اسم متمم مبایعه نامه درست کرده میگه اینو شما امضا کردین که امتیاز وام جانبازی فروختین. منم رفتم دادخواست دادم بابت ابطال متمم. و تقاضای کارشناسی دادم. ولی بنگاهی میگه اصلش دست خودتونه و شاهد آورد دادگاه و حکم به نفع خودش گرفت در حالیکه اصلن شاهدها منو ندیده بودن و با دروغ شهود قاضی رای به نفع اون داد حالا ۱۵ روز باقی مونده تا اعتراض کنم الان موندم چکار کنم.
اینم رای: در خصوص دعوی آقای _____ فرزند ___ بطرفیت ۱. آقای _______ فرزند ۲. بانک ۳. آقای _____ فرزند ____بخواسته ابطال متمم قرارداد شماره _____و مطالبه خسارات دادرسی، بدین توضیح که طی دادخواست تقدیمی آمده است که خواهان طی قرارداد مورخ یک دستگاه آپارتمان با پلاک ثبتی ___از ۱۱۶ را از خوانده ردیف اول____ خریداری نموده و کل ثمن معامله را پرداخت نموده و سند به نام وی صادر شده است و خوانده ردیف سوم اقدام به تهیه و تنظیم متممی برای قرارداد مذکور نموده و بطور صوری متنی تنظیم و خود را بعنوان خریدار ملک مذکور معرفی نموده است در صورتیکه متمم مذکور را امضاء ننموده و جعل است و تقاضای ارجاع امر به کارشناس را نموده است دادگاه با عنایت به محتویات پرونده نظر به اینکه خوانده ردیف سوم اظهار داشته که متمم مبایعه نامه مذکور را خواهان از وی تحویل گرفته تا در مورد آن با وکیل خود مشاوره نماید و شهودی در این زمینه معرفی نموده که دادگاه قرار استماع شهادت صادر و شهود تائید نموده اند که اصل متمم مذکور تحویل خواهان گردیده و متمم به امضاء طرفین از جمله خواهان رسیده است لذا ضمن احراز اصالت متمم مبایعه نامه مذکور دعوی خواهان را غیر وارد دانسته و مستندا به ماده ۱۹۷ قانون آئین دادرسی مدنی حکم بر بطلان
دعوی خواهان صادر و اعلام می نماید. رای صادره حضوری محسوب و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظر
در دادگاههای تجدیدنظر استان تهران میباشد.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
مدارک خود را با وکیل بررسی و سپس اقدام نمایید

مخاطب محترم در خصوص مشکل و موضوع مطروحه و دادنامه صادره نیاز به بررسی کلیه اوراق و مدارک و مستندات اصل قرارداد و متمم و عنداللزوم مطالعه کامل پرونده است.
تا لایحه مستند و مستدلل جهت تجدیدنظر خواهی تنظیم شود.