آیا من می توانم از ضامن به دلیل اینکه چک ضمانت را اقدام کرده است به جرم خیانت در امانت شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۱۵ #17845852

با سلام و احترام بنده به دلیل معوقه بانکی چک ضامن مرا و همچنین چک خودم را برگشت زدند. ضامن به دلیل اینکه چکش در بانک برگشت خورد سریعا چک امانت که نزدش داشتم به مبلغ بالا برگشت زد. بنده معوقه را پرداخت کرده و چک برگشتی مرا که مبلغ بالا زده بود تحویل داد. من می‌توانم به دلیل خیانت در امانت و سواستفاده از چکم از او شکایت کنم.
با تشکر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیانت درامانت منتفی است

سلام
خیر نمیتوانید باتهام خیانت در امانت از ضامن شکایت کنید چون شما تعهد خود را انجام ندادید و اوهم میتوانسته بوسیله چک اقدام کند لکن چک رانیز بشما مسترد نموده

با سلام - چون چکی که شما به ایشان داده بودید نیز از باب ضمان بوده است لذا برگشت زدن چک از ناحیه ایشان قانونی بوده وحال که شما اقساط را پرداخت نموده اید چک خودتان را هم مسترد نموده اید لذا شگایت شما فاقد وصف مجرمانه میباشد وقابل تعقیب کیفری که میفرمایید نیست .

با سلام
نظر به اینکه چک ضمانت توسط ایشان به شما مسترد گردیده است موضوع فاقد جنبه کیفری می باشد

سلام دوست گرامی
وقتی شما چک را مجددا اخذ کردید بنوعی رضایت ضمنی دادید که مسله حل شود حال بنظرم شکایت قابل استماع نباشد

با توجه به اینکه چکی که شما به ضامن خود داده اید بابت ضمانت پرداخت اقساط وام توسط شما بوده است بنابراین با برگشت خوردن چک ضامن توسط بانک ایشان می توانسته نسبت به مطالبه وجه چک شما اقدام کند و شکایت شما مبنی بر خیانت در امانت به نیتجه نخواهد رسید.

با سلام
چک شما ضمانت برای چک اون بوده پس وقتی چکش برگشت بخوره به نوعی حق داشته چکت رو برگشت بزنه هر چند شاید اخلاقی نبوده