آیا میتونم کل سکه ها یعنی ۳۸۰ عدد را از طریق ثبت اعمال کرده و ممنوع الخروجش کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۰ #17822951

سلام مهریه من ۶۶۰ عدد سکه بود که ۲۰۰ عدد ان از طریق ثبت و مابقی از طریق دادگاه اقدام کردم از طریق دادگاه ۲۸۰ عدد سکه را به توافق رسیدیم و ۱۰۰ عدد در دادگاه و ۲۰۰ عدد در ثبت به ذمه زوج ماند با توجه به اینکه پرونده موجود در ثبت را بستم آیا میتونم کل سکه ها یعنی ۳۸۰ عدد را از طریق ثبت اعمال کرده و ممنوع الخروجش کنم یا فقط همون ۲۰۰ سکه قبلی یعنی ۱۰۰ سکه موجود در پرونده دادگاه را میتونم بیارم ثبت؟ یا باید باز از طریق دادگاه اقدام بشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هر میزان از سکه‌ها که باقی مانده است را می توانید از طریق اجرای ثبت اقدام نمایید و ایشان را ممنوع الخروج کنید.

میتوانید تمامی الباقی سکه ها را از طریق ثبت اجرا بگذارید و مشکلی ندارد .

با سلام ووقت بخیر
هرمقداری که درحال حاضر برذمه زوج باشد میتوان از طریق ثبت اجرا گذاشت برای ممنوع الخروجی .