نامه به این معنی که باید بررسی بشه تا با توجه به شرایط تصمیم گرفته شه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۰ #17815585

سلام مهلت اجاره تموم شده
از موجر خواستم بنا بر شرایط کرونا تمدید کنیم اول اظهارنامه اومد بعد هم که جواب اظهارنامه رو دادم بعد چند روز از شورای حل نامه ای اومد که ۱۵ روز دیگه برای بررسی طرح دعوی تخلیه و هزینه دادرسی در شورا حاضر شوید این به این معنی که با حکم تخلیه موافقت شده

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید در جلسه به بخشنامه ستاد کرونا استناد کنید .

خیر تازه میرید شورا و آنجا جلسه برای رسیدگی به این امر تشکیل میشه

درود
صرفا وقت رسیدگی تعیین شده است .

سلام تعین وقت رسیدگی در شورا است موفق باشید

خیر تعیین وقت رسیدگی می باشد.

خیر این تنها به معنی دعوت از شما برای حضور و برگزاری جلسه رسیدگی در تاریخ مشخص شده است و اصولا تصمیم گیری بعد از برگزاری جلسه انجام میشد

سلام
در نامه نوشته شده که برای" طرح دعوی" مراجعه کنید که منظورشان رسیدگی است