به نظر شما امکان تغییر نام برام با توجه به مدارکی که دارم هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۷ #17807129

با سلام . من اسم شناسنامه ایم فاطمه هست منتها از کودکی نازنین صدام میکردن . مدارک اش هم موجوده ( از جمله عکس کیک تولد های بچه گیم - یه سری مدارک با عکس به اسم نازنین طی سالیان جمع شده و دارم )

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید.

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

سلام
شما میتوانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود به طرفیت اداره ثبت احوال صادر کننده شناسنامه خود دادخواست الزام به تغییر نام از فاطمه به نازنین تقدیم کنید و دلیل شما این باشد که شما به نازنین شهرت دارید و هیچ کس شما را فاطمه صدا نمی کند و در این باره باید به شهادت شهود استناد کنید تا دادگاه به موضوع رسیدگی کنند معمولا این موارد را می‌پذیرند و بعضی از دادگاه‌ها نیز رای به تغییر نام صادر نمی‌کنند

به سایت ثبت احوال مراجعه کنید

باسلام
هرچند هر شخص میتواند در طول عمر خود صرفا یکبار اقدام به تغییر نام خود نمایند
و چون اسم شما فاطمه میباشد لذا تغییر آن ممکن نخواهد بود و صرفا نام نازنین به اول اسم فاطمه اضافه خواهد شد.
اسم شما به نازنین فاطمه تغییر خواهد یافت

سلام هر فردی در طول زندگی خود حق تغییر نام را برای یکبار را دارد میتوانید برا این امر اقدام کنید