ایا این مازاد بر سند به وراث میرسد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۹۰ #17804329

پدر بزرگم سند زمین کشاورزی خود را با بنده صلح شش دانگ نموده است و خودش فوت کرده است
سند زمین کشاورزی از نوع نسق زراعی مشاع روستایی است و هیچ اشاره ای به موقعیت جغرافیایی زمین و چند قطعه بودن زمین در سند وجود ندارد فقط ذکر کرده مقدار ۲۰ سهم مشاع ۸۸۰ سهم مشاع از قریه فلان روستا پلاک ..... کل زمینی که پدر بزرگم در اختیار داشت ۲۳ هکتار بوده ۲۰ سهم که در سند ذکر شده معادل (۸ هکتار میباشد)حال ۱۵ هکتار مازاد بر سند زمین موجود است ایا این مازاد برسند به وراث میرسد یا به بنده که صاحب سند هستم هیچ قولنامه ای در خوصوص مازاد برسند ندارم و و هنگام انتقال سند هیچ نقشه ای تهیه نشده و دفترخانه اسناد رسمی هم به بنده نگفته بود که تداخل دارد و ..... منم فکر میکردم سند با زمین برابر است حال وراث مازاد برسند یعنی ۱۵ هکتار را به دلخواه خود از زمین های مرغوب انتخاب و تصرف کرده اند

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانونی شما فقط برابر صلح نامه ملک هستید مازاد ان ازان واراث است