آیا اخراج سرایدار بدون دادن حق و حقوق و نگه داری وسایلش پیگیرد قانونی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۱ #17796799

سلام
به مدت ۴۰ روز در کارخانه ای سرایداریم،همراه با وظایف سرایداری، زن و مرد در کارخانه کار می کنیم و تنها حقوق کارگری مثل تمام کارگران دریافت می کنیم،از کار فرما درخواست کردیم نوشته ای مبنی بر امانی بودن سفته و مدارک و مشخص شدن ساعت ساعت کار و وظایف دریافت کنیم،ولی با فحاشی و اینکه من هر چه از شما بخواهم باید انجام دهید مواجه شدیم به اداره کار شکایت بردیم،به ما برگه احضار ایشان را دادند و گفتند به سر کار برگردید تا روز مشخص شده. ولی کارفرما از ورود ما به کارخانه جلوگیری کرد، در حالی که تمام اسبابمان در آنجا بود، الان دو شب است جا و مکان نداریم، آیا کارفرما می تواند بدون دادن حق ما، ما را بیرون کند؟
با توجه به اینکه ما هیچ پولی برای رهن و اجاره ملکی نداریم و جایی برای بردن اسبابمان. حق نداریم تا مهلتی برای پیدا کردن جا و مکان داشته باشیم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به محل مراجعه کرده و در صورت ممانعت ریسس کارخانه با ۱۱۰ تماس بگیرید تا گزارشی تهیه کند این گزارش میتواند برای خیلی از موارد به شما کمک نماید چون به عنوان اماره به حساب می اید

با ۱۱۰تماس ومراتب مانع ورود شما به کارخانه توسط کارفرما ، تایید شود

با سلام شما بهتر است در خصوص وسایل خود از طریق محاکم قضایی طرح دادخواست کنید ولی در مورد بیکاری بایستی با توجه به اخراج و عدم اجازه ورود به کار هر دو از امکانات حقوق بیکاری در بیمه استفاده کنید