خریدار نباید پول عقب نشینی را هم به من بدهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۶ #17790981

سلام
سوال داشتم ازتون
[یه زمین دارم داخل کوچه است بعد مگی خواهم بفروشمش خریدار رفت از شهرداری پرسید کوچه ۱۲متری است که من باید عقب نشینی کنم بعد باقی مانده زمین رو ازمن خریداری می کند قولنامه که متراژ زمین ۸۳ متر است بعد عقب نشیی که من انجام بدم پول اون رو چه کسی باید بدهد
[ درصورتی که خونه ها دراون کوچه عقب نشینی اکثرا نیستن
[: خریدار نباید پول عقب نشینی را هم به من بدهد چون قولنامه متراژ ۸۳ است طبق اون فروخته میشه راه حل شما چیه باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید مطالبه وجه زمین معادل متراژ موجود را بکنید . به هرحال خریدار ملزم به جلب رضایت شما برای خرید خواهد بود .

با سلام
اگر معامله کردید، که تمام است(البته اگر در این خصوص قید و شرطی نیاورده باشید)
وگرنه می توانید قیمت زمین با عقب نشینی را متفاوت از قیمت زمین بدون عقب نشینی اعلام و معامله نمایید...

با سلام مبلغ ملک با توافق یکدیگر تعیین می شود