ما میتونیم ادعای خسارت یا ما به التفاوت داشته باشیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۳ #17783139

سلام سال قبل ما ماشین رو در دفتر ثبت اسناد به صورت وکالت فروش فروختیم به یک آقایی که این آقا دوماه مهلت داشت که تعویض پلاک انجام بده و این کار رو انجام نداده و ماشین رو با جعل سند فروخته به کسی دیگر و وکالت رو برگردوندنه به نام ما

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمی توانید برای خسارت اقدام کنید چون بیع صورت گرفته بوده و شما ثمن را دریافت نموده بودید

ربطی بشمانداردکه خسارت بگیرید

سلام در صورتی مطالبه خسارت قابل مطالبه است که رابطه آن و ورود خسارت در دادگاه قابل اثبات باشد!