سفته در تاریخ سر رسید برای سفته دهنده و ضامن قابل اجراست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲,۴۷۸ #17775067

سلام به همه عزیزان وکلا و کارشناسان محترم
بنده دو فقره سفته به مبلغ بیست میلیون تومن دریافت کردم و سفته به آدرس خود سفته دهنده نوشته شده و تاریخ سر رسید سفته گذشته است...
سوال...
۱)آیا بنده می توانم در محل سکونت خودم نسبت به سفته اقدام کنم؟
۲)آیا هم زمان با دادن دادخواست مطالبه وجه سفته امکان تامین خواسته نسبت به تعهد دهنده و ضامن وجود دارد؟

تشکر فراوان به همه عزیزان...

مشاوره حقوقی سفته
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میتوانید تقاضای تامین خواسته نمایید

با سلام و درود . میبایست در آدرسی که مشخص شده است اقدام نمایید و همچنین با پرداخت خسارت احتمالی در صورت واخواست امکان صدور قرار تامین خواسته وجود خواهد داشت .

باسلام
میتوانید تامین دلیل نمایید.

بادرودوسلام باید تامین دلیل نمایید.

در محلی که در سفته تعیین شده اقدام شود . تامین خواسته امکانپذیر است

با درود
صلاحیت رسیدگی با دادگاه محل اقامت خوانده(متعهد سفته) است
همزمان با خواسته اصلی می توانید تامین خواسته نیز را بخواهید

سلام در محل اقامتگاه صادر کننده باید اقدام کنید یا محل انعقاد قرارداد برای تامین خواسته چنانچه در موعد مقرر قانونی باشد میتوان تامین خواسته بگیربد در غیر این صورت برای تامین خواسته باید خسارت احتمالی بپردازید