حمل مشروبات الکلی چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۰ #17763908

من محمد ۲۳ سالمه داشتم با ماشین میرفتم مسافرت که با خودم ۷ لیتر مشروب برده بودم برای تفریح و تو مسیر بودم رسیدم یه ایست بازرسی ساعت ۱۳:۳۰ چهارشنبه بود که ۷ لیتر مشروب رو گرفتن اولین بارم بوده و من رو بردن کلانتری نیروی انتظامی من هم بهشون التماس کردم که اولین بارمه اونا هم زنگ زدن به قاضی کیشک و این ماجرا رو گفتن نمیدونم قاضی چی بهشون گفته فقط شنیدم که افسره به قاضی میگفت الان ساعت ۱۳:۳۰ نمیرسن برای بانک برای پرداخت جریمه و بهم گفتن ماشینت اینجا میمونه داخل کلانتری نمیبریمش پارکنیگ تا شنبه صبح ساعت ۸ بیای کلانتری چون فردای چهارشنبه اربعین امام حسین هست تعطیله پروندت و میبری دادگاه تا جریمه رو پرداخت کنی و جنب دادگاه بانک هست خواستم ببینم حکم چیه؟
تشکر

مشاوره حقوقی شرب خمر
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام"
احتمالا برای شما جزای نقدی در نظر گرفته شده است

جریمه نقدی هست (‌در صورتی که بار اولتان باشد)

بسمه تعالی : در صورت عدم سابقه و رعایت مواد قانونی میتوانید میتوانید از عفو اسلامی بهره ببرید . در غیر این صورت مشمول حد و تعزیر خواهید بود

با سلام
مصروف مشربات الکلی طبق قانون جرم است . در واقع قانون گذار به دلیل رعایت نظم عمومی حساسیت زیادی نسبت به مشروبات الکلی دارد .علاوه بر این اگر کسی مشروبات الکلی را حمل کند و یا آن را نگهداری کند نیز تحت عنوان جرم حمل و نگهداری مشروبات الکلی پیگیری خواهد شد .
قانون گذار در قانون مجازات اسلامی در ماده ۷۰۱ آورده است که : " هرکس مشروبات الکلی را ... حمل و نگهداری داری کند ، به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده محکوم می شود " . بنابراین مجازات حمل مشروبات الکلی به سه دسته تقسیم می شود که هر سه هم اعمال خواهد شد :
۱- شش ماه تا یک سال حبس
۲- تا هفتاد و چهار ضربه شلاق
۳- پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده .

مجازات حمل و نگهداری مشروبات الکلی ، یک مجازات غیر قابل تعلیق است یعنی قاضی در هیچ شرایطی مجاز به صدور قرار تعلیق تعقیب نیست .

سلام
مجازات حمل و نگهداری مشروبات الکلی
پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده

معمولاجریمه نقدی خواهد بود

با سلام
برای هر لیتر پنج ملیون تومان در نظر می گیرند البته باز هم در صورت ابراز ندامت وپشیمانی از حمل آن شاید قاضی تخفیف دهد