خیانت در امانت توسط کارفرما را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۲۷ #17746518

سلام
من پنج سال در یک شرکت کار می کردم و حدود چهار ماه قبل شرکت منحل شد و کارفرما حقوق سه ماه ما را نمی دهد و سنوات را هم پرداخت نمی کند اداره کار شکایت کردم الان کارفرما از من شکایت کرده است که اطلاعات روی لپ تاپ را پاک کردم در صورتی که من اطلاعاتی پاک نکرده ام و اصلا اطلاعات خاصی روی لپ تاپ نبوده که اون فایل ها را هم من خودم جمع آوری کرده ام و الان شکوائیه علیه من ثبت کرده است.

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . پاک کردن اطلاعات به خودی خود جرم نیست . مقدماتی دارد باید ابتدا وجود ان اثبات شود سپس سبردن اطلاعات نزد شما به عنوان امانت . در نهایت اثبات این که اطلاعات توسط شما پاک شده است .

مدعی باید عناصر سپرده شدن مال و بنای استرداد آن و تصاحب و تلف و مفقود شدن مال در خیانت در امانت را ثابت کند که چنین ارکانی در شکایت یاد شده نیست.

ظاهرا کارفرما برای انصراف شما از درخواست مطالبات اقدام به این شکایت واهی کرده است. باید بتواند شکایت خود را اثبات نماید در حالی که شما یقین دارید این اتفاق محقق نشده پس جای نگرانی نیست

با سلام و احترام
کسی که مدعی ادعای است باید آن را اثبات نمایید در رابطه با حق و حقوق کار میتوانید با ارائه اسنادی که دال بر کار نزد ایشان بوده مطالبه حق و حقوق خود را نماید

اولا کارفرما باید برای اثبات ادعای خود دلیل اقامه کند ثانیا شما علاوه بر نفی ادعایشان به هر نحو ممکن باید اثبات بکند که این عمل را انجام نداده اید

وقتی می دانید شکایت کارفرما صحت ندارد جای نگرانی نیست

با سلام
ایشان مدعی می باشند و باید اثبات نمایند. وجود مدارک در لپ تاپ و امحای آنها از طریق شما. امکان دارد شکایت ایشان از شما برای انصراف شما از ادعاهای حقوقیتان باشد.