آیازوج می تواند تقاضای استرداد هدایای دوران نامزدی را از زوجه کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۰ #17712745

باسلام خانمی۲۹ ساله هستم ۷ماه هست از نامزدم در دوران عقد بصورت توافقی همراه با بخشیدن مهریه و نفقه جداشده ام...هم اکنون ازدواج کرده ام و نامزدسابقم جهت استرداد هدایایی که زمان عقد برای من تهیه کرده اند که شامل لباس و پول هایی که به حساب من ریخته اند میباشد سوال بنده این بود که آیا همچین چیزی وجود داره که لباسی که زمان عقد برای من خریدن یاپولی ک ب حساب من ریختن الان بخوان برگردونن؟ جمع مبلغ یک میلیون هست...ممنون میشم جواب بدید.من چجوری باید ازخودم دفاع کنم

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
هدایا دوران نامزدی اگر موجود باشند باید به طرفین استرداد شوند و اگر زوج فیش واریزی و یا مدرکی دال بر اهدا هدایا ارایه نمایید به طریق اولی باید به زوج باز گردانده شود

اگر اصل انها هنوز نزد شما باقسیت قابل استرداد است .در خصوص وجوه نقد جوااب منفیست

هدایای دوران نامزدی قابل بازگشت میبایشد باید دید که چه مبلغی برای نفقه شما پرداخت شده اگر در دوران عقد نفقه شما را کامل داده باشد میبایستی باقیمانده را به ایشان برگردانید