اثبات مالکیت به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۱ #17650652

با سلام
یه قطعه زمین با مبایعه نامه با مقدار و قیمت مشخص ولی بدون اربعه که فروشنده از سند خود برای بنده تنظیم کرده و در دفترخانه ثبت گردیده و مقدار زمین و اسم بنده در سند فروشنده قید گردیده ولی بعد از چند سال مشخص شده آنجایی که به بنده فروخته جز زمین های اراضی ملی می‌باشد چه راهی برای پس گرفتن پیشنهاد میکنید. چند نفر گفتن چون در مبایه نامه اربعه ذکر نشده مبایعه نامه فاقد وجاهت قانونی می‌باشد. باتشکر

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما دو راه دارید
۱ _ اعتراض به ملی بودن اراضی خریداری شده
۲_ فسخ و ابطال قرارداد مبایعه به دلیل مجهول بودن مبیع و مستحق اللغیر بودن آن

سلام
با توجه به توضیحاتی که داده اید آنچه که شما خریداری نموده اید الان جزو اراضی ملی است و برای که آن را از ملی بودن در بیاورید باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به آگهی و تشخیص ملی بودن زمین به طرفیت اداره منابع طبیعی اعتراض تقدیم نماید و این اعتراض در شعب ویژه‌ای در دادگاههای عمومی حقوقی مرکز استان رسیدگی و چنانچه دادگاه آن را غیر ملی یعنی مستثنیات تشخیص دهند حکم به نفع شما صادر می نمایند و الا در روی شما را آر رد خواهند نمود که در این صورت با توجه به ملی بودن زمین شما می‌توانید دعوی ابطال معامله به طرفیت کسی که ملک را از وی خریده اید اقامه و ثمن خود و خسارات وارده را مطالبه کنید