می توانم وجه سفته ها را از ایشان بگیرم و از طریق دادگاه نیز نسبت به احقاق حق خود اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۶ #17606028

با سلام من از شخصی ۳ دانگ از آپارتمان های مسکن مهر پردیس را با وکالتنامه جامع ( رسمی ) و صلحنامه عادی خریداری کرده ام و ۹۰ میلیون سفته بابت حسن انجام تعهدات ( انتقال سهم و تحویل مال الصلح ) که در صلحنامه شماره های آن نیز قید شده گرفته ام اکنون بعد از ۷ سال که آ پارتمان را تحویل گرفته آن را تصرف کرده و سهم مرا نیز به نامم نمی کند
من اظهارنامه برای ایشان فرستاده ام و خواسته ام به تعهداتش عمل نماید در غیر اینصورت نسبت به مطالبه وجه سفته ها اقدام خواهم نمود ولی ایشان هیچ پاسخی به اظهارنامه ی من ندادند و در دادگاهی که شکایت مبنی بر ممانعت از حق و تصرف عدوانی از ایشان کرده بودم نیز حاضر نشدند
حال من می توانم وجه سفته ها را از ایشان بگیرم و از طریق دادگاه نیز نسبت به احقاق حق خود ( به نام شدن سهمم و تخلیه آپارتمان ) اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله این امر مقدور و ممکن میباشد

با سلام. شما باید الزام ایشان را به انجام تعهدات قراردادی طی دادخواست مطالبه کنید. تنظیم دادخواست و عناوین خواسته، می بایست طبق قرارداد شما انجام شود.

با سلام

فرمودید در جلسه رسیدگی حاضر نشده همون دادخواست و پیگیری و رای بگیرید و پس لز طی مراحل قانونی رای را به اجرا بگذارید ضمن آنکه میتونید در دادخواست خسارات را نیز بگنجانید. در صورت حاضر نشدن خوانده و درست بودن شرایط قانونی رای بصورت غیابی صادر و پس از طی مراحل قانونی قابلیت اجرا خواهد داشت ولی نمیتوانید هم خلع ید و هم الزام به پرداخت وجه سفته ها بکنید.

شما میتوانید اقدامات قانونی را انجام دهید

سلام
شما نمیتوانید هم اجرای تعهدو الزام به انتقال سند را بخواهید و هم مطالبه وجه سفته ها را بخواهید .

سلام بله میتوانید اقدامات قانونی را انجام دهید