ایا امکان داره برگه ای که تحت فشار و تاریخ و مشخص که تو زندان از من امضا گرفته را باطل کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۶ #17596705

باسلام و دعای سلامتی و موفقیت شما بزرگواران ...از راهنماییهای شما عزیزان و مطالعه سوالات و جواب دهی شما سپاسگدارم ...
ایا اگر برای مبلغی بدهکاری بابت خرید اپارتمانی که طبق یک قولنامه خریداری کرده و بعد از اتمام بدهکاری قرار بود سند به نام بزنه ....پرونده که بابت بدهکاری این اپارتمان که بعد از خرید قیمت ده برابر شد ان منطقه .....و چون من مادر دو فرزند وبی سرپرست هستم و مراحل پرونده که اعسار من رد شد وووو هیچ ....فقط تنها سوال من از شما عزیزان این هستش که به صورت اتفاقی و بی خبر با مامور ودستبند و بدون اینکه اجازه بدهند با تلفن به کسی کمکی بگیرم و تحت فشار با حکم جلب فقط گفتند یا پول یا زندان که من به زندان رفته و ۲۴ ساعت چون پنج شنبه بود ماندم و از تو زندان یک برگه که باطل کردن قولنامه و اپارتمان را پس بگیرند و یه وقت مشخص تحویل و الان درحال حاضر بعنوان مستاجر همان اپارتمان که خریده بودم هستم و پول که داده بودم را قرار بعد ازتخلیه اپارتمان بهم بدهند ........سوال مهمی که اینجا برای من پیش امده ایا امکان داره برگه ای که تحت فشار و تاریخ و مشخص که تو زندان از من امصا گرفته را باطل کنم و شکایت از تحت فشار گداشتن من نتیجه داره ......هر یک از شما عزیزان صادقانه میتونید با فرستادن کلیه مدارک پرونده و بررسی به من کمک و این بی عدالتی وناحقی را حل کنید و قبول وکالت جهت حل پرونده به من اطلاع بدهید ...خدا ازتون راصی و اگر این اپارتمان بتونید برگردونید واقعا حق یک بچه یتیم و قرار بود پول خون پدرش ‌.......سپاس فراوان

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام بایستی اثبات شود

سلام می بایست موضوع اثبات شود

وقت بخیر توجه داشته باشید باید به اثبات برسد

بایستی اثبات گردد...

باید بتوانید مراتب اجبار و اکراه را اثبات نمایید

با درود باید به اثبات برسد

با سلام موضوع نیازمند برسی است