با کپی برابر با اصل شده در نمیتوان وجه را گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۱ #17576012

سلام. خواهر بنده از یک نفر چکی گرفته که برگشت خورده. پس از مراجعه به دادگستری و شورای حل اختلاف و تشکیل پرونده، جواب استعلامهای صادره آمده در یکی از حسابهای بانکی نامبرده، مبلغ چک از حساب او توقیف شده است. حالا دادسرا اعلام کرده که اصل چک را باید برای دریافت وجه تقدیم بانک کنیم ولی متاسفانه بدلیل اطتله دادرسی، خواهر بنده اصل برگ چک را گم کرده. حالا سوال بنده اینست که آیا می توان با کپی برابر با اصل شده در دادسرا نمیتوان وجه را گرفت؟ بهترین روش برای دریافت وجه چه می باشد؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر می خواهید وجه چک را از طریق بانک وصول کنید حتما باید اصل چک را داشته باشید اما اگر حکم محکومیت صادر کننده چک صادر شده است و وجه در حساب اجرای احکام دادگستری تودیع شده است برای وصول آن نیاز به ارائه اصل چک نیست مگر این که صادر‌کننده درخواست کند در قبال اصل چک وجه به شما تحویل شود کما اینکه اگر الان نیز اصل چک ارائه نشود بعدا می تواند از شما مطالبه اصل آن را جهت ارائه به بانک و رفع مسدودی حساب خود بنماید

با سلام
برای دریافت محکوم به نیازی به استرداد لاشه چک نمیباشید و صرف ادعای کارکنان اجرای احکام نمیتواند شما را ملزم به استرداد لاشه چک نمائید.
لایحه ای تنظیم و درخواست محکوم به نمائید