اصلاح رای صادره چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۸ #17568469

سلام برای صدمه دادگاه دیه تعیین کرده که رای صادره اشتباه بود درخواست دادیم رای اصلاحی صادر شده ولی بازم طبق چیزی که توی قانون درصدش مشخص است دیه صادر نشده با قاضی هم صحبت کردیم گفت خیر رای درسته، چون دیه زیر ده درصد است قابل اعتراض هم نیست و رای اشتباه است صدمه وارده شکستگی پنجاه درصد از تاج دو دندان پیش فک فوقانی که نیاز به درمان ریشه دارد و معادل سیاه شدگی می‌باشد است قاضی آمده حکم داده پنجاه درصد از دو سوم از یک بیستم دیه محکوم کرده درصورتیکه توی قانون برای سیاه شدگی دندان صراحتا اعلام کرده دو سوم دیه همان دندان است الان با توجه به اینکه قاضی اشتباه قبول نمیکنه تکلیف چیست

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درخواستی را اماده کنید و به شعبه مربوطه اجرااحکام داده و درخواست کنید ازرای صادره درخواست رفع ابهام نمایند

با سلام، طی درخواستی از واحد اجرای احکام تقاضا کنید از رای صادره درخواست رفع ابهام نمایند

باسلام،اول اینکه درصد دیه را پزشکی قانونی تعیین واعلام میکنه وقاضی دخیل نیست،قاضی عین متن پزشکی قانونی رومینویسه،ازقاضی هم میشود دردادگاه عالی انتظامی قضات شکایت کرد،