زمینی که الان دستمه ارزش یک سومه زمینی میباشد که به من موقع قولنامه تحویل داده اند، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۴ #17548544

با سلام وخسته نباشید بنده چند ماه قبل زمینی رو به صورت قولنامه ای با معرفی و تایید زمین مورد نظر از سوی املاک خریداری نمودم و در قولنامه ذکر گردید آدرس زمین طبق قولنامه های پیشین، بنده برای ساخت اقدام نمودم که مشخص گردید ملک مورد نظر یک کوچه پایینتر در همان موقعیت میباشد و متوجه شدیم این زمینی که به ما تحویل داده اند متعلق به شخص دیگری است و بنده متحمل ضرر و زیان شده ام از شما در خواست داشتم چگونه به حقی که از من ضایع شده پیگیری کنم چون زمینی که الان دستمه ارزش یک سومه زمینی میباشد که به من موقع قولنامه تحویل داده اند با تشکر.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
علیه فروشنده اقامه دعوی نمایید و علاوه بر ضرر زیان ناشی ازساخت و ساز،الزام به تحویل زمین اصلی را نیز خواستار شوید

سلام
اگر فروشنده زمین دیگری به غیر از زمینی را که به شما فروخته است به شما تحویل داده و شما در زمین مذکور احداث بنا نموده و متحمل هزینه شده اید
اولا مصالح به کاربرده شده چنانچه قابل استفاده است تعلق به شما دارد و می توانید حتی آنها را تخریب کنید و بردارید و کسی که ادعای مالکیت این زمین را دارد نمی‌تواند از مستحدثاتی که شما بنا نموده اید بدون توافق با شما استفاده کنند البته شما هم نمی‌توانید ایشان را به خرید آن اجبار کنید ولی می‌توانید کل آن را تخریب و بردارید یا دور بریزید
ثانیا هر خسارتی از این بابت به شما وارد شود می توانید علیه فروشنده که سبب این خسارت شده‌ است دادخواست داده و آن را مطالبه کنید