از دو شاهد مورد نظر می توان به دلیل عدم بی اطلاعی از وضع مالی خواهان؛ به جرم سوگند دروغ یا شهادت کذب شکایت کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۶ #17539715

با عرض سلام دو شاهد پرونده اعسار شهادت دادند. شاهد اول خواهان وضع مالی خوبی ندارد شاهد دوم خواهان وضع مالی خوبی داشته الان وضع مالی خوبی ندارد حکم صادره با توجه به اضحارات شهود و تحقیقات صورت گرفته نامبرده داری وضع مالی خوبی بوده و پرداخت خوانده هیچ عسر و حرجی به وی وارد نمی سازد. از دو شاهد مورد نظر می توان به دلیل عدم بی اطلاعی از وضع مالی خواهان یک اتومبیل دو منزل مسکونی و شغل موبایل فروشی
به جرم سوگند دروغ یا شهادت کذب شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود به نظر بنده شهادت کذب نمی باشد.

با سلام در صورتی که بتوانید خلاف آن را اثبات نمایید بله میتوان شکایت شهادت کذب علیه ایشان مطرح کرد

با سلام
خیر امکان شکایت نیست

با درود گرچه شهود اعسار باید کاملا از وضعیت معیشتی مدعی اعسار مطلع باشند لیکن مطابق آنچه در سوال آمده است شهادت کذب محقق نشده است

با سلام
شهادت کذب جرم میباشد اما برای اثبات این جرم ابتدا شما باید
موارد ایسار طرف مقابل را اثبات نمایید و در صورت مغایرت صحبتهای شهود با موارد اثبات شده شکایت کیفری شهادت مذب را مطرح نمایید

خیر نمی توانید شکایت نمایید ارزیابی گواهی شهود با دادگاه است

نمیتوان شکایت نمود چون تشخیص ارزش گواهی گواهان با دادگاه است