مدت زمان صادر شدن دستور فروش ملک مشاع چقدر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۹ #17498589

با عرض سلام و احترام اینجانب بر سر ملک با برادرانم دچار اختلاف شدیم و من میخوام ملک را از طریق دادگاه بفروشم ملک مشاعی است میخوام بدونم چه مدت زمان میبره از زمانی که دادخواست خود را به دفتر خدمات میدهیم تا زمانی که دادگاه دستور فروش ملک مشاع رو بده؟و ایا نیاز به حضور من در جلسات دادگاه هست یا نه؟ ممنون

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در خصوص موضوع سوال امکان پیش بینی زمان وجود ندارد .

با سلام در خصوص حضور خواهان بهتر است در جلسات حضور داشته باشد یا وکیل بگیرد و زمان در دادگستری غیر قابل پیش بینی است

کسی نمیتونه زمان تعیین کنه به دادکاه مراجعه و پرسجو کنید

درود .زمان قابل پیش بینی نیست وبستگی به حجم پروندههای شعبه دارد ..یا خودتان یا وکیل باید درجلسه برای ارائه مدارک شرکت کنید.

درود بر شما، مدت زمان متاسفانه ابدا قابل پیش‌بینی نیست، بستگی به حجم پرونده‌های جاری شعبه‌ی موردنظر و سایر عوامل اداری و دادرسی خواهد داشت، هرچند میتوانید وکیل بگیرید و خودتان حاضر نشوید، لکن بهتر است خودتان هم حضور داشته باشید.

باسلام مدت زمان دستور فروش بستگی به حجم پرونده های شعبه ارجاعی دارد.

زمان قابل پیش‌بینی نیست و شما به عنوان خواهان بهتر است در دادگاه حاضر شوید