آیا در طلاق خلع نیاز به رضایت زوج است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۹ #17443199

سلام.زوجه ۸ بار دادخواست طلاق داده و همش رد شده الان درخواست طلاق خلع داده و به من پیام داده که باقی مانده مهریه رو میبخشم و طلاق میگیرم و دیگه نیاز به رضایت تو ندارم.یعنی این انصافه که کلی مهریه از من گرفته باشه بعد بدون رضایت من باقی مهریه رو ببخشه و طلاق خلع بگیره؟ لطفا راهنمایم کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون تخطی از شروط دوازده گانه ضمن عقد نکاح توسط زوج و همچنین عدم اثبات عسر و حرج از جانب زوجه حتی با وجود بذل مابقی مهریه،طلاق یکطرفه از جانب زوجه امکانپذیر نخواهد بود

خیر بدون اثبات تحقق یکی از شروط دوازده گانه ضمن سند ازدواج و یا اعطای وکالت در طلاق از جانب زوج، زوجه یک طرفه حق طلاق ندارد

زن صرفا از طریق اثبات عسر و حرج می تواند درخواست طلاق کند

بدون اثبات عسروحرج از سوی زوجه و احراز تخطی زوج از شروط ۱۲ گانه مندرج در نکاحیه ، امکان طلاق حتی به صورت خلع وجود ندارد .