آیا همسرم می تواند با توجه به اقساطی شدن مهریه حساب بنده را نیز توقیف کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۷ #17410762

باسلام بابت مهریه 64 سکه همسر سابقم تقاضای اعسار دادم و به صورت هر 4 ماه یک سکه تقسیط گردید
جهت خرید سکه اقساط به شرکتی که کار میکردم و سنوات طلب داشتم مراجعه کردم که گفتن ایشون با نامه دادگاه مبلغ مذکور رو توقیف کرده است .
میخوام بدونم با توجه به اینکه من اقساط معوق ندارم آیا ایشون اینکار رو میتونن انجام بدن ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
درزمانی که زوج درحال پرداخت اقساط مهریه می باشد اگر واریزی به حساب های بانکیش انجام شود زوجه میتوانید برای دستیابی سریعتر به مهریه خود حساب را توقیف کند.