میتونم تقاضای توقف عملیات اجرایی تا حصول رای قطعی بدم یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۴ #17405615

سلام من یک محکومیت بابت پرداخت دیه دارم که دو مرحله اعسار دادم دادخواستم رد شد مرحله سوم اعسار دادم بدلیل بیماری خاص که دارم مورد قبول پزشکی قانونی قرار گرفت دادگاه رای به اقساط داد از طرف دیگر شاکی پرونده چند روز پیش جلبم کرد با ارائه حکم جدید اعسار به دادورز با شریط اعسار و پرداخت مبلغ سه میلیون تومان نقدی و یک میلیون تومان ماهیانه آزاد شدم که شاکی معترض بود که حکم قطعی نشده چرا منو آزاد کردند پس از آزادی اعتراض کرده برای تجدید نظر سؤالم اینکه میتونه دوباره جلبم کنه یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اعتراض ایشان نتیجه ای نخواهد داشت
هر زمان که در وقت تعیین شده اقدام به پرداخت اقساط ننماید داین میتواند حکم جلب شما را اخذ نماید

با سلام
در صورت عمل نکردن به تعهدات و عدم پرداخت اقساط تعیین شده طبق رای صادره امکان جلب هست.

با سلام تا زمانی که رای اعسار قطعی نشود نمیتواند جلب کند و در صورت قطعی شدن رای اعسار طیق رای اعسار موظف به پرداخت دیه هستید و در صورت امتناع از پرداخت اقساط جلب میشوید