رابطه نامشروع زن رو چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۴ #17389066

سلام من زوج هستم حدود ۳ سال پیش عقد کردم و حدود ۲ ساله به اختلاف بر خوردم در دورانی که با هم بودیم رابطه فقط مقعدی بوده و هیچگونه رابطه ای نداشتیم که بخواد به پرده بکارت آسیب بزنه

در خواست تمکین زدم (و در وقت رسیدگی لایحه ای دادم که دقیقا توش. نوشته بودم رابطه فقط از مقعد بوده ) و زوج توی لایحه ای نوشت که از حق حبس می خواد استفاده کنه وقتی دادگاه نامه ارجاع به پزشکی قانونی رو داد زوجه نرفت و حکم به تمکین دادند.
زوجه اعتراض زد و گفت تو دوران عسر و حرج قاعدگی بوده و نتونسته بره پزشکی قانونی و گفت الان امادگی داره بره پزشکی قانونی دادگاه تجدید نظر نامه داد که بره پزشکی قانونی ولی بازم نرفتش برای معاینه پرده بکارت و حکم به تمکین اومدش

بااین اوضاع احتمال به یقین یه اتفاقاتی افتاده که زوجه نمیره برای معاینه پرده بکارت در حالی که هیچ اتفاقی بینمون نیوفتاده که بخواد به پرده بکارت آسیب برسه

حالا من به چه صورتی میتونم زوجه رو از طریق قانونی بفرستم برای معاینه پرده بکارت و مشخص شدن تقریبی آخرین رابطه جنسی که مطمئن بشم اتفاقی افتاده یا نه که بعدش بخوام شکایت کنم

و آیا به نظر شما این کار زوجه که نرفته پزشکی قانونی امکانش هست یه نقشه باشه که جایی به ضرر من تموم بشه

خواهش میکنم واضع و کامل توضیع بدید این مسئله همه ی فکر منو مشغول کرده و کلا از کار و زندگیم موندم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نمی توان به صرف عدم مراجعه ایشان به پزشکی قانونی اقامه دعوا نمود
جهت اقامه هرگونه دعوا با موضوع رابطه نامشروع و خیانت باید ادله کافی وجود داشته باشد و حسب توضیحات به نظر اکنون امکان اقامخه چنین دعوایی را ندارید

سلام
با صرف تشخیص آسیب به پرده بکارت نمی توان رابطه نامشروع را اثبات کرد.

با احترام بایستی از طریق شکایت پیش بروید

با سلام وقت بخیر امکان پیگیری موضوع بدون طرح شکایت وجود ندارد .

سلام امکان پیگیری موضوع بدون طرح شکایت وجود ندارد .

سلام .باتوجه به توضیحات شما اگر فرضا خانم هم باکره نباشند اتهام رابطه نامشروع به این نحو در دادگاه قابل اثبات نیست باید ادله محکمی داشته باشید صرفا با ارجاع امر به پزشکی وتشخیص عدم بکارت ایشان حق حبس منتفی است...

با درود؛
کاربر محترم؛ حتی اگر اثبات شود که پرده بکارت زایل شده، به هیچ وجه دلیلی بر متهم نمودن زوجه به ارتکاب رابطه نامشروع تلقی نمی گردد..