آیا میتونم اعتراض کنم و حکم اعاده حیثیت بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۳۸ #17375299

با سلام.
بنده با پسر عمه خودم به خاطر ارث و میراث وارد مذاکره شدم و چون ایشان از صحبت کردن در این مورد دوری میکرد هر بار به بنده اعتراض میکرد و مخالف دیدار با بنده بود ولی من پافشاری کردم. ایشان دکتر هستند و من در مطب به دیدارشان میرفتم. یک بار که از دیدار بنده امتناع کردند مجبور به درخواست توسط دست نویس کردم و تهدید به بهم ریختن مطبشون کردم.ولی با اینکه جوابی نگرفتم این کار هم نکردم. و ایشان از بنده شکایت ضرر شرفی نفسی کرد. و آخرین باری که با پلیس تماس گرفتند بنده به هیچ وجه ایشان را ندیدم.دوبار بنده تبرئه شدم و پس از این هم دیداری نداشتم.ولی بار سوم که دادگاه تجدید نظر بود و من حضور نداشتم حکم ۳۰ ضربه شلاق تعزیری به مدت یکسال صادر کردند. چون من اصلا دیدار دیگه ای نداشتم....

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
رای تجدید نظر قطعی و غیر قابل اعتراض است.

حکم شلاق زمان ندارد واینکه تا دادگاه بدوی رسیدگی نکند تجدیدنظر رای نمی دهد